zaterdag 26 februari 2011

Florida:: Fort Myers:: luxueuze Bella Vista op MIRROMAR meren

Enige tijd in de zon deze winter!  Deze townhome werd gebouwd in 2005 en is gunstig gelegen nabij de ingang van Bella Vista onderverdeling binnen de grenzen van de Mirromar meren.  Op de 14e groen en op steen worp van het hoofd zwembad en uitizcht niet kan de locatie worden beat. De Master slaap kamer biedt een king size bed, de 2e slaap kamer biedt een Queen size bed, en de 3e slaap kamer heeft twee tweelingen. Een bonus ruimte onder de trap biedt een andere twin bed met dressoir en het zit gedeelte uit de keuken heeft een verbergen een slaap bank.  Voldoende ruimte voor een groot gezin.

Zwembad, Hot Tubs, Golf, Lake, boot varen, feest zaal, op site strand grill, restaurants, bar, Biljart en zo nog veel meer.

De award-winnende Miromar meren Beach & Golf Club is een residentiële waterfront resort Gemeenschap met meer dan 700 hectare aan aaneengesloten Aquamarijn zoetwater meren, drie mijl van particuliere, witte zand strand en "handtekening" championship golf, allemaal binnen een luxe omgeving. Miromar meren biedt eindeloze mogelijkheden voor in-lake zwemmen, varen, zeilen, waterskiën en vissen.

Als het middelpunt van de Gemeenschap, de 39000 vierkante voet, is een bekroonde Beach Club bestaat uit drie gebouwen.  Het blauwe Water Beach Grill functies hedendaagse tarief in een open-air omgeving met panoramisch uitzicht op lake en strand.  De European-style Spa omvat een full-service schoonheids salon en een state-of-the-art Fitness Center met een Pilates Studio en Aerobics kamer.

Ligt direct aan de water kant, de strand club huis biedt gourmet avond dineren binnenshuis of onder de sterren met zitplaatsen voor 250 personen, een indoor/outdoor lounge met wijn kamer, een bibliotheek, biljart kamer, center PokerRoom, 50-seat theater en een business.  Een privéeetkamer "strand" is een intieme zithoek rond een open haard en heeft openslaande deuren die open te stellen voor het strand en het Comomeer.

Andere Beach Club voorzieningen omvatten een 10000 vierkante meter, nul-rand infinity pool, van wereld klasse Concierge Services en Marine Services. De Beach Club heeft ook een scala aan activiteiten zoals tennis, volley bal- en basketbal velden en een speel tuin.

De Miromar Lakes Golf Club beschikt over de enige Arthur Hills "Handtekening" championship golfbaan in South West Florida en een award-winnende Toscaanse-geïnspireerde Golf Clubhouse. Toekomstige plannen omvatten een Robert Trent Jones II "Handtekening" championship golfbaan, zijn enige "handtekening" natuurlijk in de wereld.

"Miromar meren is eerste klas van boven naar beneden. Het heeft een van de beste golfbanen en enkele van de beste golf Leer van de profs in Noord-Amerika. De nieuwe Beach Club huis is uitstekend en wij kunnen lopen, rijden of onze boot nemen om het. Een van de dingen die echt geniet van onze familie is Miromar meren exclusieve Concierge Service. Het is alsof je op vakantie in een resort, zelfs wanneer we thuis bent."
-Peggi en Tim, Toronto, Canada

"De voorzieningen zijn ongeveer net zo goed als ik eventueel kunt voorstellen. We hebben gemaakt nice nuchtere vrienden op Miromar meren en we zoals de nabijheid van de lucht haven, die een belangrijke functie voor ons."
-Suzy en Ed Dissinger, Kansas

"Zodra we zagen de meren we wisten dat we waren huis. Hoewel we heen en weer naar Iowa reizen en vanuit huis werken, we gebruiken het fitnesscenter elke dag we hier zijn en we houden van de strand Grill. We vaak boot op het meer en golf spelen. We leven op het strand, zodat we veel tijd buitenshuis recht in onze achtertuin besteden. We zijn ook echt genieten van de koppels evenementen op de Golf Club. We hebben zo veel vrienden hier gemaakt. Iedereen lijkt te zijn op dezelfde pagina met dezelfde agenda en iedereen is zeer open en gastvrij."
-Deb en Rick Eudaley (Iowa)

"We vonden Miromar meren via een vriend. Toen we kwamen een kijkje nemen, vonden we een huis dat we loved onmiddellijk. Dan hadden we lunch in het blauwe Water Beach Grill en dat was het! Miromar meren had zoveel te bieden aan ons als een familie."
-Jodi en Pat Davis, Florida

"Het is de mensen hier die een verschil maken en Miromar maakt het gebeuren. De gemeenschappelijke noemer is dat we houden allemaal van de zon, wij houden leven hier en we de diversiteit houden. We kunnen niet zeggen genoeg over Miromar meren. We hebben een heleboel plaatsen bezocht, maar dit is het beste. We zijn verwend met wat we hier hebben."
-Janet en Ray Lachapelle, New Jersey

Geen opmerkingen:

Een reactie posten