donderdag 17 februari 2011

Virginia:: Virginia Beach:: Ocean Beach Club - een GoldKey Resort

Deze eigenschap is een één week OCB resort eigendom.  Eigenschap wordt geadverteerd als een verhuur per dag, elke combinatie daarvan of voor 1 week.  Beschikbaarheids datums zijn van 9/25/11-10/2/11. Ligt tegenover de Oceaan, met een balkon voor elke sectie.  A-kant bevat een hoofd slaap kamer, een bad, een volledige keuken met gebruiks voorwerpen, apparaten, enz., en een volledige woonkamer met een koningin grootte trek sofa. Kant A 4 slaap plaatsen mensen en is zeer ruim.  Balkon is off van de woonkamer met een vloer tot plafond venster bieden een volledige ocean view.  Kant b kan gehuurd worden afzonderlijk of als een pakket met kant A.  Deze twee gebieden kunnen worden vergrendeld uit of open met een atrium blijven. Kant b is een efficiëntie met een slaap kamer, bad en volledige balkon met uitzicht op de oceaan van het bed.  Grond plan heet "Caribbean East".

3 zwemmen zwembaden, tiki bar, restaurant, Fitnessruimte/full fitness centrum met enorme glazen ramen en uitzicht op de Oceaan, en veel veel meer. Located right on bestaat the Board walk - echter privé - geen andere eigenschap in voorkant van het gebouw - alleen Oceaan.  Palm bomen en bloemen in overvloed op de eigenschap.  1 zwembad is indoor, twee bui ten zijn en recht op het bord lopen.  Het is mooi en de service is 5 sterren.   Het is gelegen op loopafstand van uitstekende restaurants en winkels in een welgestelde wijk van het strand.

VA beach is zo'n leuk en exquise plek, met name op dit gebied.  Er is fietsen, shows, concerten, uitstekende restaurants, enzovoort.  Het is de eerste warm water strand naar het zuiden van New England.  Het weer en het water is prachtig in eind September.

Kant b van de unit # 0301 - Nightly tarieven van 225 dollar zijn voor de efficiëntie van een 1 slaap kamer met Zeezicht - 2 slaapt.  Week tarief voor dit is $1500.

Kant een nightly tarieven zijn $375-1 slaap kamer, groot bad, woonkamer, volledig uitgerust eten in keuken, ocean view - 4 personen.   Week tarief is $2450.

Kant a en b in combinatie met atrium dat kan worden geopend tussen de twee gehuurd is verdisconteerd indien gehuurd voor een week samen, slapen 6.  Dit tarief is $3847.00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten