donderdag 10 februari 2011

Alleen rust en ruimte rond Grimsby

Aan de oostkust van Engeland, in de provincie van Lincolnshire, ligt de haven stad Grimsby, Cleethorpes verbonden met de stad. Grimsby is opgericht door de Denen en zou zijn naam aan de Deense danken: 'Grim', een Deense vissers man, en 'door' als dorp/stad. De stad is volledig verbonden met de visserij-industrie en was ooit de grootste en drukste haven stad in de wereld. Grimsby heeft nog steeds de grootste vis markt van Engeland, hoewel niet alle van de kust naar de stad zelf vissen. De stad heeft ongeveer 500 voedsel-gerelateerde bedrijven.

Belton HouseBelton, Belton House, Lincolnshire

Grimsby en de kuststrook zijn geliefde vakantie plekken. De Strip is meer dan 80 kilometer lang, maar heeft slechts 4 bad plaatsen! Voor de rest, zijn u omringd door zee, zand, duinen en vogels. Grimsby en haar kust lijn is daarom de ideale plek voor rust en ontspanning en de klap. Westen van de stad wordt begrensd door de stad aan de rivier de Freshney.

Grimsby zelf heeft een aantal onderscheidende plaatsen met de poort. Zo heeft de Dock toren, een grote toren waarop recht omhoog. Kan niet missen! In de voormalige cover ligt de vennootschap brug, een brug die kan openen en sluiten. Is er in de buurt, aan Alexandra Dock, ligt de voormalige Humber veer boot (PS Lincoln kasteel). In de zomer kun je een tocht op de Ross tijger. Andere speciale plaatsen zijn de Grimsby parochie kerk, de Sint-Jacobskerk, de Fis herma n's Memorial en de Waltham wind molen. Ook is in de stad de nationale visserij erf goed centrum gevestigd, een must voor iedereen die wil meer weten over de vis en de poorten.

O ja, 22 januari is de grote Grimsby dag!

Grimsby, Cleethorpes, de kust en binnenland Lincolnshire zijn prima te ontdekken uit verschillende huizen van Green wood. Zo is Muse huisje (3 personen) een mooie uitvals basis voor het gehele milieu. Of kies uw verblijf in een rustige vallei in de Nettleton Grange cottage, ook voor 3 personen. Ga naar onze website voor een overzicht van alle mogelijke vakantie huizen in Engeland en boek uw vakantie!

Boek uw vakantie huis in combinatie met de overtocht van Rotterdam aan romp en krijg korting op de kruising! Romp is gelegen ten noordwesten van Grimsby, een korte afstand van de stad. U kunt zo gemakkelijk nemen uw auto en de mooiste plaatsen van de kust van Lincolnshire van ontdekken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten