zaterdag 26 februari 2011

Californië:: La Quinta:: 4 Master Bed w/eigen bad op golfbaan

Dit is een fantastische, open en ruim 4 slaap kamer/4 bad, 4000 vierkante voet huis met eigen verwarmd zwembad en spa. Het kijkt uit op het meer en de 8e groen in Nicolas cursus PGA West met de Santa Rosa bergen als achtergrond. Het is een privé, rustige ligging aan een doodlopende straat straat. Woonkamer bevat een dubbelzijdige open haard en eet kamer heeft schuif regelaar af aan kant werf waar vindt u de BBQ, de spa en het zwembad. Keuken heeft granieten plaat tellers en kookt centrum eiland. In de woonkamer is een comfortabele bank die u net in met uitzicht op het schitterende zwembad, de hot tub en de golfbaan zinken.

Er zijn drie master suites en één slaap kamer elk met TV en eigen bad kamers. Drie slaap kamers bevatten koning bedden, vierde slaap kamer bevat twee voortrollen twin bedden met extra bedden van de roll-out onder.  Grote slaap kamer heeft zithoek en dramatische balkon met uitzicht op meer en de bergen samen met een enorme bad kamer met een jetted tub. Er zijn twee slaap kamers beneden en men heeft een open haard, met de andere twee étage.


De theater zaal heeft een 52 inch HD-tv. Er zijn comfortabele reclining stoelen met beker houders.  Daarnaast zijn er ook drie arcade spelletjes, een X-box en een spel kubus om de kinderen met te vermaken. Breng uw eigen games en dvd's.

Geniet van een ontspannen verblijf met de privacy van uw eigen zwembad en spa of u kunt de gemeenschappelijk zwembad en spa een paar korte stappen van het huis. Er is geen roken in het huis, maar u bent welkom om te buiten. Dit huis is echt een van zijn eigen.

Air ConditioningWasher: in de unitDryer: in de unitLinens Provided3 open haarden: dubbelzijdig in woonkamer en een in bedroomDeluxe gas grill (BBQ) volledige film theater3 volledige arcade gamesX-box, Game CubeGolfTennisTheme Park (pret Park) ShoppingSightseeingRestaurantsSwimmingBikingHikingFitness Center/GymCinemas/film TheatersLive TheatreMuseumsMiniature golfHorseback paard rij den

Andere activiteiten Waterpark, casino's, zonne baden, Jogging/wandelen in gate bewaakt gronden

-Elke avond---------------Weekly---maandelijks awwwww
Piek snelheden (1 Nov-30 April) 425 (3 nacht min) 2500 5000
Zomer tarieven 295 (3 nacht min) 1800 3500

WE ACCEPTEREN PAYPAL & CONTROLES

* Deze tarieven komen niet overeen met een 10% city tax, een borg som van $500, een $100
reserverings kosten en het schoonmaak kosten van een 200,00 dollar.
Lange termijn tarieven beschikbaar op aanvraag

Opmerking: Totdat bevestigd, tarieven zijn onderhevig aan verandering zonder kennisgeving.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten