maandag 28 februari 2011

Florida:: Disney Area:: Windsor Palms / 5 min naar Disney / zuiden zwembad

verblijf tussen: 2/21/11 & 3/11/11 deal verloopt: 8 dagen Please make gratis nacht biedt verblijf gewaardeerd op $158 deal # DKCEM5

Locatie: Windsor palmen - 5 min naar Disney, een top-rated, 24 hr bewaakte resort met geweldige faciliteiten incl. een groot resort-stijl zwembad/spa, club huis enz..

Tref woorden: luxevilla; Zuiden zwembad & Extended grootte dek; Grote partij; Whirlpool; In Windsor Palms, een bewaakte resort; Zeer dicht bij Disney; Grote gemeenschap faciliteiten; Kathedraal plafond in grote kamer, eet kamer en keuken; 1ste verdieping Master Suites, rolstoeltoegankelijk.

Dit huis heeft 5 slaap kamers, waarvan 3 op de eerste verdieping zijn. Een van hen is een kingsize suite (slaap kamer 16 "x 12', bad kamer met een whirlpool, een inloop douche, zijn en haar wassen putten en Walk-in closet) en een prachtige, antieke stijl bureau. Een andere is een luxueus ingerichte Queen-sized suite. De derde heeft twee een persoons bedden. Twee resterende slaap kamers zijn boven. Ze zijn full-sized slaap kamers en een bad kamer delen.

Deze eigenschap heeft een van de grootste percelen (dicht bij 1/4 hectare) onder de vakantie huizen in de high-end bewaakte resort gemeenschappen in de buurt van Disney, en geen east side buren.

De ruime grote kamer (17'X 16') - eet kamer (11 "X 11') - heeft keuken (17'X 11') een kathedraal plafond waardoor het gebied zeer luchtig en aantrekkelijk. Het is het hart en de kern van de villa, en familie/gezinnen. De landing op halverwege van de trap en de bovenverdieping balkon kijken uit op dit familie gebied, verdere versterking van het gevoel van een closedly-knit familie op vakantie. De instelling is ook perfect voor partijen.

Het zuiden verwarmd zwembad (verwarming optioneel) en het uitgebreide grootte dek zijn altijd zonnige, verstrekken van grote ervaring van het genieten van van de Florida zon op elk moment van de dag in elk seizoen wanneer de zon schijnt - wat het doet bijna de hele tijd. Het zuiden lanai is het zonnig in de winter en schaduw in de zomer, en kijkt uit over het altijd zonnige zwembad en dek, waardoor je het gevoel helemaal ontspannen. Het is een ideale plek voor buiten ontspanning en dineren.

De spel kamer (20 "X 20') heeft een pool tafel, een air-hockey-tabel met een top van de tafeltennistafel en een dartboard, met leuke activiteiten voor kinderen en volwassenen.

Er zijn TV-toestellen in alle kamers, en DVD- en videorecorder eenheden beschikbaar voor entertainment elk moment tijdens uw verblijf.

Het huis is rol stoel toegankelijk. Het heeft een wieg, een playard en een hoge stoel voor baby's en kleine kinderen.

Windsor Palms is een van de top-rated, bewaakte resort gemeenschappen die zeer dicht bij Disney zijn-het is slechts ongeveer 3 km van Disney, en ook zeer dicht bij de andere pret parken, en vele grote golf cursussen, met inbegrip van Champions Gate (ongeveer 6 minuten), de beste in Orlando gebied, Mystic duinen (naast de deur), en over 10 anderen in 10 minuten van station. Het is slechts enkele minuten van het commerciële district van Rte 192, vol met winkels en resturants. Het is ongeveer 30 minuten van Orlando International Airport, 60 minuten van de kust van het Oosten/Kennedy Space Center en 70 minuten van Tampa/Busch tuin en de witte zand stranden van Clearwater. Het resort heeft een prachtig club huis en een stijlvolle, grote grootte resort-stijl zwembad/spa, Tennisbaan, volley bal veld, basket bal veld, Speel tuin, fitnesscentrum, speel kamer, computer center...

Villa: 5 slaap kamers, 3. 5 bad kamers, verwarmd zwembad (zuiden), deck, lanai; Spel kamer: pool tafel, air hockey, tafel tennis, dartboard, wieg, playard; Toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Gemeenschap: een prachtig club huis, een resort-stijl zwembad/spa, een 58 zetel movie theater, fitnesscentrum, spelletjes kamer, computer center, Tennisbaan, volley bal veld, basket bal veld, Speel tuin... 24 hr bewaakte

5 min Disney, te dicht bij andere pret parken;

6 min te Championsgate, de beste golfbaan in Orlando gebied; Golfbaan naast de deur; ongeveer 10 golfbanen in 10 minuten rijden; 

diner toont in International drive area; 2 min Rte 192 commerciële corridor;

60 min te Kenedy Space Center

60 - 70 min aan beide kusten, Tampa, Busch gardens

Laag seizoen: $ 158/ngt, $ 998/wk;

Mid seizoen: $ 178/ngt, $ 1138/wk;

Hoog seizoen: 198 dollar/ngt, $ 1278/wk;

Vakantie weken: $ 248/ngt, $ 1598/wk.

***** Aanbiedingen voor 2 weken vanaf vandaag & voor > 2 wk blijft: Maak uw aanbiedingen!!! *****

$ 20/d zwembad verwarming (optioneel), 13% belastingen, $110 reiniging extra;

$250 aanbetaling - gerestitueerd in twee weken van checkout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten