vrijdag 11 februari 2011

De mooiste foto's op de Orkney-eilanden

Voor de kust van Noord-Schotland zijn de Orkney-eilanden, een groep van ongeveer 70 eilanden, waarvan er 17 zijn bewoond. Ongerepte natuur genoeg! De eilanden hebben een lange geschiedenis die teruggaat tot 4000 jaar voor Christus. De Orkney-eilanden waren echter alleen in de 8e en 9e eeuw van Schotland, dat ze waren in de handen van de Vikingen. Hun invloed is nog steeds zo groot dat er tot de 19e eeuw, de nu uitgestorven taal Norn taal werd gesproken. De inwoners van Orkney nu hun inkomen uit de productie van rund vlees en zuivelproducten. Ook is toerisme een belangrijke bron van inkomsten. De eilanden zijn ook sterk in trek vanwege het ruige landschap en de mystieke sfeer, grandeur en stilte. Het hoofd eiland vasteland heet, de Kirkwall stad is de hoofdstad.

De Orkney-eilanden hebben een rijke geschiedenis die nog steeds zichtbaar is. Met uw camera kunt u de mooiste plaatsen voor eeuwig vast leggen:

Ring van Brodgar en de Staande stenen van Stenness op het eiland vasteland (1. 2 km van elkaar). Skara Brae Schotland beide zijn neolithische stenen cirkels en real 'henges'. Een henge is een ovaal of cirkel aarden met een interieur ruimte van ten minste 20 meter in diameter. Binnen de wal is een gracht. Andere neolithische overblijfselen in de buurt, die samen op de wereld erf goed skara Brae (een oud dorp met 10 huizen gemaakt in het begin van menselijke aanwezigheid) Maeshow en (een graf). Samen, zeker de moeite waard een bezoek met foto!Aan de westkust van het eiland Rousay kunt u mooie foto's van Midhowe Broch, een ronde stenen toren uit de ijzer tijd, die is gevonden voornamelijk op Schotland. Naast de toren is ook een neolithische graf kamer.De oude Man op het eiland Hoy. Het eiland Hoy (betekenis: 'hoge'), heuvels, valleien en spectaculaire kliffen. De oude Man is een 137 meter hoge zee stack, een verticale kolom, met rode zand steen. De kolom staat echt op zich, afgezien van de rest van de kliffen aan de kust.Ziet u orka, een dolfijn, storm vogel, alk of andere wilde dieren, stel uw camera op scherp. Het eiland Rousay heeft een bird sanctuary otters en zee honden te zien.

Of foto graaf eer alles wat u tijdens een rustige wandeling langs de kust tegenkomen … grijstinten, ruige rotsen, succes is gegarandeerd!

Vakantie huis

De mooiste foto's maakt u natuurlijk van een vakantie huis op de Orkney-eilanden of de vasteland van Schotland. Vervolgens kunt u in alle rust in uw huis te opstaan en gaan de deur uit op uw snaps. Orkney_vakantiehuis Green wood huizen biedt u overvloed van opties voor een vakantie huis in op de eilanden naar het noorden van Schotland. Verblijf met een grote groep van maximaal 12 personen in de Myrtle Villa in de buurt van Kirkwall.

Mei 7 personen een geweldige vakantie ervaring op het vasteland in het Rendall vakantie huis. Check onze website voor nog meer mogelijkheden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten