zondag 27 februari 2011

Hawaii:: Kahana:: zand van Kahana

Ruimtelijke ocean front condo at Sands van Kahana, MAUI, Hawaii, met een grote oceaan zwemmen strand over het front van de eigenschap, prachtige ocean front zicht vanuit de woonkamer, slaap kamer en de ingerichte Lanai kijkt over 9 mijl van de Oceaan naar het eiland van Molokai.

De tropisch ingerichte 2200 sq. ft. eenheid slaapt tot aan 8 in 3 slaap kamers, met koning bedden in zowel de master- en derde slaap kamers en twee twee persoons bedden in de tweede slaap kamer die heeft ook zijn eigen Oceaan Lanai bekijken.  Elke slaap kamer heeft grote ramen en een volledige muur van kasten met mirrored schuif deuren.  Een koningin hide-a-bed in de woonkamer kunt slapen 2 indien nodig.

Er zijn twee volledige bad kamers elk met ingesloten douches en afzonderlijke gebieden voor dubbele was tafel ijdelheid, plus een grote bad kuip in de slaap kamer ensuite.

De volledig uitgeruste keuken omvat kachel top met oven, magnetron, dubbele deur frig diepvriezer met water/ijs dispenser, afwas machine, grote bijkeuken, alle gerechten, kookgerei, zilver werk, etc. nodig om comfortabel te dineren in de condo.

In de condo eenheid is een was machine & haardroger, Strijk ijzer en strijk board, een haardroger en alle hand doeken enz., plus 8 strand of het zwembad hand doeken, bedden en extra kussens om uw verblijf een aangenaam en comfortabel te maken ervaring.

Woonkamer entertainment omvat een grote flatscreen-TV, DVD speler, CD- en cassette combinatie stereo en een desk top computer en de monitor met vrije kabel internet. Gratis lokale aanroep ende en inkomende voicemail met behulp van de 2 telefoon lijnen in de eenheid.

Elke slaap kamer heeft zijn eigen TV, alle aangesloten aan eiland kabeltelevisie.

Op de gronden   is het vrije gebruik van 8 gas barbecues, 2 bubbelbaden, 2 zwembaden en de gewicht/sport zaal.  Er is ook een restaurant aan het zwembad en bar, plus tennisbanen en mini putt Groenen.

Huis van de Masters Golf Tour nam ent, ligt op slechts een paar minuten rijden van Whalers Village wereldberoemde Ka'anapali Beach, de historische stad van Lahaina en diverse golfbanen met inbegrip van Kapalua, gehouden elke januari.

Maui heeft vele attracties en activiteiten zoals snorkelen, walvis kijken en zee tours, golfen, wandelen en verkennen, Paard rij den, winkels en restaurants.

Het heeft een adembenemend landschap voor sightseeing schijven en foto mogelijkheden en veel stranden om u ontspannen en genieten van de Maui ervaring te helpen.

Aanhalings tekens omvatten 15% korting voor prepaid boekingen, 7 nachten minimum.  Elke extra nacht vermindert de nachtelijke tarief voor uw gehele verblijf.

Biedt plaats aan maximaal 8 personen in drie (of vier) slaap kamers

16 November - 15 december 2011 met korting, alle belasting & kosten inbegrepen:

Voorbeeld: 7 nachten-$ 283/n, 10 nachten-$ 272/n, 14 nachten-$ 265/n

15 Dec - 26 december 2011 met korting, alle belasting & kosten inbegrepen:

 Voorbeeld: Alle 11 nachten zijn $ 321/n allen in.  Geen extra kosten of belastingen!

Verblijf dat straddle de wijzigings datum van de Dec.15-rate, het toepasselijke tarief betalen voor elke nacht gehuurd, zoals hierboven geïllustreerd.

Vragen ons om te citeren uw voorgestelde data.   Beschikbaar rechtstreeks van deze eigenaar alleen voor 16 november - 26 december 2011, en 16 november 2012 tot en met 15 januari 2013.   Weer dan is meestal 80F dagen, 70F nachten, bijna elke dag. Licht passaat winden houd het vers en tropische. Minimale regen eventuele is meestal 's nachts.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten