maandag 14 februari 2011

Florida:: Indian Rocks Beach:: strand verhuur - 4 verhandelbare - Private Pool - maart 19-26 OPEN

slaap kamers 4 zwembad Ja type huis Baden 3½ hot tub geen communautaire slaapt 9 huis dieren toegestaan geen tarieven (USD) $ 2,989-$4,289 per week

Kom en ervaar de luxe van deze prachtige vakantie verhuur home dat strand tijd Rentals is trots om te bieden. Een rustige juweel bevindt zich in een gated community van slechts zeven eenheden in Indian Rocks Beach, op slechts enkele minuten van Clearwater Beach, Pier 60 en diverse geweldige restaurants. Deze home verhuur is gevestigd enkel één huis weg uit het witte zand van Indian Rocks Beach, het is slechts een 20 tweede lopen. Dit huis is gebouwd aan de hoogste verwachtingen, die je naar een huis verhuur van luxe verlangen zou. De inrichting zijn comfortabel en luxe, deze verhuur heeft high-end elektronica, WiFi, 3 HDTVs met Bose surround sound en stereo in de familie kamer, met inbegrip van anderen. Dit is de perfecte verhuur home achterover leunen en ontspannen na een lange dag op het strand. Voor hen die privacy nodig hebben, is er een geïsoleerde slaap kamer met een eigen bad kamer, gelegen op de eerste verdieping met een aparte wasruimte, garage en privé zwembad.

Er zijn een totaal van vier grote slaap kamers, een particulier is gelegen op de eerste verdieping van het huur huis met een queenbed, privé bad kamer en een eigen schuif deuren die openen uit naar de trappen die u naar het privézwembad. Tweede verdieping is waar de comfortabele woonkamer, eet hoek, gastronomische keuken en half bad kamer zich bevinden. De keuken bestaat uit graniet tellers, roest vast staal toestellen en alles wat nodig is om een perfecte maal tijd voor uw gezin. De comfortabele woonkamer biedt een geweldige plek om achterover leunen en ontspannen na een lange dag op het strand. Derde verdieping heeft de hoofd slaap kamer met een king, grote bad kamer, TV en een eigen balkon. Als twee extra slaap kamers, een met twee tweelingen en de andere met een queen-onderschuifbed en een complete bad kamer.

De lichte en glamoureuze open vloer plan is stijlvol en comfortabel. De schuif deuren in de tweede en derde niveau openen uit om twee grote balkons met uitzicht op het water. Deze grote balkons zijn de perfecte plek om te genieten van uw koffie in de ochtend of avond cocktail. Deze balkons kijken uit op het zwembad ook. Geniet van de Florida levens stijl rond de privé zwembad die heeft van de privacy van alle buren. Zodra u uw vakantie hier kan je nooit willen terug naar huis.

4 Slaap kamers, 3. 5 BathroomsSleeps 9 guests20 tweede lopen naar de sand3 levels3000-sq ftTwo balconies2 auto-garageGated communityBeach Views

Welkom bij Beach tijd Rentals in Clearwater, Florida. Wij verheugen ons erop om met u genieten van de beroemde witte zand Clearwater Beach, we willen uw vakantie een onvergetelijke ervaring worden. Ons vriendelijke en goed geïnformeerde personeel is hier te helpen, wij zijn slechts een telefoontje van u verwijderd. Wij bieden condos, Town homes en luxe woningen in een enorme waarde. Wij zijn gespecialiseerd in beach verhuur van Clearwater Beach Florida naar St. Pete Beach. Beach tijd Rentals biedt u vele locaties en opties om uit te kiezen zoals Clearwater Beach, Indian Rocks Beach, Madeira Beach, St. Pete Beach en nog veel meer. Van luxe om budgetvriendelijk, gewone naar buitengewone, traditioneel tot moderne, Beach tijd Rentals heeft het allemaal. Alle van deze grote Florida strand vakantie verblijven bieden u de meest ontspannen en plezierige vakantie ooit! Beach tijd Rentals Florida vakantie huizen bieden een betere waarde dan elke andere Clearwater Beach hotel, vooral voor gezinnen en grotere groepen. Alle van onze Florida vakantie verhuur bieden u alle gemakken van thuis weg van huis, net op een ontspannen strand. Clearwater Beach is het meest familie vriendelijke gebied in alle van de Tampa Bay area, en alle van onze Florida vakantie huizen zijn een korte afstand van de beroemde Clearwater Beach Florida Pier 60.

We hebben een brede selectie van Florida strand vakantie verhuur van korte termijn tot lange termijn. Last minute reizigers met flexibele reisplannen kunnen soms koopjes krijgen door te controleren met ons voor last minute aanbiedingen op elk strand tijd Rentals Florida vakantie verhuur. Op een van onze verhuur strand kunt u tot 50%. Bel Beach tijd Rentals in Clearwater Beach voor meer informatie. Kies Beach tijd Rentals voor uitzonderlijke kwaliteit, waarde en uitstekende klantenservice. Ons vriendelijke en goed geïnformeerde personeel is hier te helpen, wij zijn slechts een telefoontje van u verwijderd. Wij bieden condos, Town homes en luxe woningen in een enorme waarde. Wij zijn gespecialiseerd in beach verhuur van Clearwater Beach Florida naar St. Pete Beach.

De tarieven voor onze Clearwater Beach Cabana vakantie verhuur beginnen bij $2989-$4289.

Al onze tarieven zijn bespreekbaar, bel ons met uw budget in gedachte. Vertrek schoonmaak kosten van $195. Beach tijd Rentals biedt altijd last minute aanbiedingen, bel ons voor meer info. Als deze eigenschap gereserveerd voor uw datums is, vraagt ons om extra verhuur caravans. Wij bieden condos, Town homes en luxe woningen in een enorme waarde. Wij zijn gespecialiseerd in beach verhuur van Clearwater Beach naar St. Pete Beach

Geen opmerkingen:

Een reactie posten