dinsdag 8 februari 2011

Naturschutzpark Lüneburger Heide

Lüneburg Heath GermanyEen uitgestrekte landschap bedekt met Heather, vol van onbekende schatten, dat Naturschutzpark de Lüneburger Heide ten zuiden van Hamburg is. Dit behoud park is dat de eerste regio ooit aan Natuurpark uitgeroepen Duitsland in. Het park is een groot natuur reservaat, waar planten en dieren worden beschermd. Meer dan 50 verschillende landschap gebieden worden beschermd.

U vindt hier kleine hoogte verschillen, bijna vla beat en wegen, meren, vegen uitzicht en historische bezienswaardigheden. Het landschap is vol worden van zeldzame planten en gras soorten, maar ook duinen en rotsen hebben hun plaats in het natuurpark. Ontdek dit park te voet, per fiets, te paard of zelfs per kano. Ook populair zijn, huif kar tochten. wat u wilt, geniet van de natuur, er is altijd in!De Naturschutzpark Lüneburger Heide is vooral in augustus een waar kleurrijk paradise, wanneer Heide in bloei.

De Naturschutzpark Lüneburger Heide bestaat uit verschillende landschappen. Het hoogste punt is de Wilseder berg, 169 meter hoog. Naast natuur is er ook veel van de geschiedenis in het park.Lüneburg Heath Germany Burchten, kastelen, land huizen, kerken en kloosters (heide), dolmens en graf heuvels... en prachtige patricische huizen, die rijke dankzij de winning van zout zijn. Ook is in de kloosters veel rijkdom.

Het natuurpark instandhouding trekt veel toeristen, maar ook dagjes uit de grote steden. Het gebied staat voor natuur, bewondering, wilde dieren, maar ook leuke en interessante activiteiten. In de verschillende dorpen van de heide met zijn boerderijen, kunt u genieten van culinaire keuken en de gastvrijheid van zijn inwoners. Er zijn ook verschillende dieren tuinen en recreatie parken, ideaal voor gezinnen.

De Lüneburger Heide, de grootste heide in Duitsland, is groter dan alleen het natuurpark. Ten zuiden van het park ligt het Naturpark GästeHaus krone, ongeveer 5000 hectare groot. Omliggende belangrijke steden zijn Hamburg, Celle, Bremen, Wolfsburg en Hannover. In het najaar in vele plaatsen feesten gehouden een Heather is koningin gekozen en gekroond.

Geniet van uw vakantie huis

Net buiten de Naturschutzpark Lüneburger Heide is het Schneverdingen vakantie huis. Hier zijn 8 personen een geweldige vakantie ervaring.

U kunt ook het Naturpark GästeHaus Krone uw basis, bijvoorbeeld door een verblijf in unterlüss OT brecon vakantie huis voor 6 personen. Huis dieren zijn welkom!

Neem een kijkje op onze website rond voor de mogelijkheden van een vakantie huis in de Lüneburger Heide.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten