donderdag 3 maart 2011

Zuid-Amerika:: Argentinië:: Buenos Aires:: luxe Condo op historisch gebouw. Beveiliging. Pool & Gym

verblijf tussen: 3/1/11 & 3/19/11 deal verloopt: 10 dagen als ik nieuw ben en ik wilt wees zo goed mijn eerste gast, ik bied deze 10% korting plus een set van 6 exclusieve Malbec wijn flessen. Ik wil dat je om de eerste aan te bevelen van mijn eigendom. Wij helpen u uw verblijf in Buenos Aires onvergetelijk maken. 1100 dollar € 990/week (10% korting) 6 flessen van exclusieve Argentijnse Malbec wijn ($200) deal # D8Q3QA

Een nieuwe luxe één slaap kamer woning in Los Molinos gebouw, onderdeel van de Faena eigenschappen. Leven als in een hotel met de voordelen van de privacy. Ruime slaap kamer met woon/eet kamer met opgenomen keuken zeer comfortabel. Marmer voorzien bad kamer en toilet mensen uit te nodigen. Unieke hig celings van 3 mts hoog. Twee kabel LCD's 32-inch een in de kamer en de ander in de woonkamer. Volledige keuken met Oven, grote koel kast en magnetron. Kookgerei geboden, catering beschikbaar. DVD. Queen-Size Bed met 2 sofa's in de slaap kamer. 3 stijlvolle sofa's op de woonkamer. Moderne eet tafel met 8 stoelen. Wijn stand (wijn wordt niet verstrekt) met elegante glazen. Centrale airconditioning koud en warmte, onafhankelijk beheerd door gebied. Antieke crystal lampen als belichting. Privé-parking op eerste ondergrondse verdieping. Conciërgediensten voor Wasserij (op de 2de verdieping van ondergrondse) alsmede het witte reinigings of enige andere noodzaak.WiFi over het complex.

U ZULT DIT APPARTEMENT!!! Alleen voor mensen die weten wat goed is.

Het complex heeft een unieke verwarmd ondergrondse zwembad met externe licht uit de straat. Het zwembad heeft een grote fitnessruimte op het kant samen met een unisex sauna en twee onafhankelijke kleed kamers. Ontspannen stoelen zijn er voor maximium plezier. Een personal trainer is elke ochtend aangeboden.

Puerto Madero onderscheidt haar locatie en veiligheid. Het is een paar meter verwijderd van Downtown Buenos Aires, en het is de nieuwste wijk van de stad. Het is zeer ontspannen, kosmopolitische, perfect om te lopen en mensen ontmoeten. Los Molinos is een gerecycleerde dok, evenals veel van de restaurants en de buidings rond.

Los Molinos is recht op het nieuwe Art District Open op herfst 2011. Een unieke retro Starbucks is een optie op de grond van het gebouw.

Creatieve en innovatieve voorstellen met avant-garde design en gastronomische keuken kunnen gemakkelijk worden gevonden in het beroemde Faena Hotel, slechts een steen worp afstand van Los Molinos. Veel van de voordelen wegens die deel uitmaken van de Gemeenschap. Vraag uw exclusieve concierge.

Buenos Aires biedt de breedste waaier van nacht toont, theaters, clubs, bars van alle Zuid-Amerika dansen. Het is de meest Europese stad van Latijns-Amerika.

Nabijgelegen activiteiten omvatten sport evenementen als het zien van een voetbalwedstrijd in beroemde Bom bon era terwijl u Caminito bezoekt, een zeer typische straat met huizen geschilderde op verschillende kleuren en lokale restaurants. Ook sport activiteiten, zoals Golf, Tennis, roeien, Waterskying, visserij en zelfs vliegende ballons (80 km van BA).

Uit Buenos Aires kunt u van plan bent uw reizen naar skying (beroemde Bariloche), water vallen als Iguazu (2 hs air vlucht), zuidelijke Ushuaia (4 uur vlucht), wijn tour in Mendoza (2 uur), stranden in populaire Mar del Plata of exclusieve: Carilo (3,30 uur auto rijden) of nieuwe toeristische bestemming Calafate gletsjers (2,30 air-vlucht). Mijn vrouw zal erg blij zijn om u te helpen op alle regelingen voor uw reis in Argentinië.

We huur niet minder dan 3 dagen.

Vanaf februari 2011 tot en met juni 2011

dagelijkse 250, per 1500, maandelijkse 3200

Vanaf juli 2011 tot en met september 2011

dagelijkse 220, per 1200, maandelijkse 2800

Vanaf oktober 2011 tot Jan 2012

dagelijkse 300, per 2000, maandelijkse 4000

Dagelijkse en wekelijkse huur prijzen zijn vooraf betaald.

15 voorschot voor de maandelijkse huur.

Draad geaccepteerd

Geen opmerkingen:

Een reactie posten