woensdag 23 maart 2011

Californië:: Malibu:: Preview van onze elegante Penthouse op droge Sandy koolstof strand

verblijf tussen: 5/1/11 & 5/31/11 deal verloopt: 28 dagen deze spacentrum 2 slaap kamer 1 en ½ bad verhuur slechts op de markt is. Het heeft een houtgestookte open haard, hardhoutvloeren, een groot dek, afwas machine en panoramisch uitzicht op de kust lijn. minimum 3 nachten, niet geldig is met een andere aanbiedingen. deal # D6GGKX

Ocean front luxe verhuur aan de Malibu beste droog zand strand met panoramisch zeezicht. Gelegen op het zand. Dit prachtige, rustgevende strand is bekend als koolstof strand of miljardair rij, catering aan vele beroemdheden. Minder dan een minuut aan restaurants, wereldberoemd Malibu Pier en Surfrider strand! De verhuur is ontworpen door een beroemde architect die toont in de grote aandacht voor detail en opgewaardeerd afwerkingen. Prachtige gewelfde plafonds maken deze vakantie verhuur open en ruim.

Deze luxe 2 slaap kamers, 1 en 1/2 bad kamer verhuur heeft een hout haard, hardhoutvloeren, een zeer grote dek en een panoramisch uitzicht op de kust lijn.De keuken is compleet uitgerust en met accenten met roest vast staal vlek toestellen, graniet tellers, boerderij was tafel, afwas machine, glazen kasten en bijgewerkte hardware. De volledige bad heeft een Jacuzzi bad en marmeren tellers. De master slaap kamer heeft een king size bed en een tweede slaap kamer die dat heeft een twee persoons bed en een tweeling.  Er is ook een grote dwarsbalk bank in de woonkamer.

Wordt geleverd met de verhuur een auto garage en parkeer gelegenheid voor een extra auto. Bovendien is de eigenschap gated voor extra privacy.

HD Flat Screen TV's in de woonkamer en slaap kamer, Blu-Ray en DVD, high speed draadloos internet en stereo-installatie met een IPod-aansluiting.

Volledig uitgerust met een barbecue, gas fornuis, magnetron, koel kast, was machine/droger, linens en Esse nti als for koken & eet.

De eigenschap heeft een was machine & droger op site voor uw gemak.

Gelegen op Malibu van beroemde surfen plek! Zwemmen, surfen, wake boarding, boogie boarding, Duiken, vissen, Snorkelen, waterskiën, varen, zeilen, Windsurfen, Kitesurfen, jet skiën, mountainbiken, wildlife bekijkt, wandelen, klimmen, Paard rij den, golf, tennis.  Tegenover Malibu fitness Center/Gym, gezondheid/schoonheid Spa, toegang tot particuliere trainer, pilates, yoga-lessen en ontspannen.

Bioscoop, Adamson House, winkelen, bezienswaardigheden en restaurants binnen minuten.

Rijden naar het Getty Museum, Music Center, LA Zoo, Santa Barbara Zoo, Griffith observatorium, Hollywood en pret parken (Disney Land, Universal Studios, Knott's Berry Farm & Magic Mountain).

Wij aanvaarden alle grote krediet kaarten

Schoonmaak kosten $250,00 voor $350,00
Restitueerbare borg € 1000,00 bedraagt

12% belasting - stad van Malibu

6 September tot 31 mei - Nightly $550; Per $2,975; Maandelijkse $12000

1 Juni-5 september-Nightly $650; Per $3,850; Maandelijkse $15000

Langere termijn tarief kan worden onderhandeld

Week tarief is gebaseerd op 7 nachten.

Maandelijks tarief is gebaseerd op 30 nachten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten