zondag 27 maart 2011

Florida:: Napels:: hart van de oude Napels

slaapkamers 2 zwembad Ja type Condo Baden 2 hot tub geen gemeenschap Village Green slaapt 4 huisdieren geen tarieven (USD) 800 dollar-$ 2.800/maand

Deze prachtige twee slaapkamers, tweede verdieping condominium ligt in het hart van de oude Napels, slechts een paar blokken van 3rd Street en de pier van Napels en twee blokken van de baai. Geniet van wereldklasse golf of take it easy op de particuliere condo Gemeenschap en ontspannen in het zwembad.

Kabel-TV, videorecorder/DVD-speler, CD-speler, internetaansluiting, centrale lucht, volledige keuken, magnetron,
Vaatwasser, koelkast, Complete keuken accessoires, beddengoed, wasmachine & droger op site, gedeeld zwembad en Gas Grill.

De Gemeenschap redenen bieden een breed scala van functies en voorzieningen, waaronder: een zwembad met nieuw gerenoveerd douches en Baden, spelletjes en activiteiten zoals shuffleboard Bache bal, picknick gebied met tafel en stoelen en een barbecue-grill. Het clubhuis heeft een volledige keuken beschikbaar voor grotere bijeenkomsten hosts sociale functies en gedurende het gehele seizoen. Een on-site library is ook beschikbaar met boeken, video's en gratis draadloos internet.

Activiteiten & attracties

100 + nabijgelegen golfbanen winkels en restaurants op Fifth Avenue en Third Street blokken naar het strand en Napels Pierfast veerboot naar sleutel-WestSaturday ochtend farmer's market is 3 blokken weg

Vakantie verhuur tarieven:
The Village Green is een
55 en over condominium vereisen een persoon
als ten minste 55

January-March.................$2800/month
April-May.....................$1500/month
June-Aug......................$800/ maand
Sep-Dec.......................$1200/month
$300 restitueerbare borg vereist
Geen rokers, geen huisdieren toegestaan

Geen opmerkingen:

Een reactie posten