woensdag 2 maart 2011

Florida:: Daytona Beach:: directe Beach front Condo in Hawaiian Inn Resort

slaap kamers, 1 zwembad Ja type Condo Baden 1 hot tub geen communautaire 4 huis dieren toegestaan slaapt geen tarieven (USD) $ 650-750 dollar per week

Onze eenheid is een prachtige oversized studio met 2 queensize bedden en een volledige keuken. De eenheid bevat een volledige koel kast, een elektrische bereik met oven, een magnetron, een strijk plank, een koffiezet apparaat en koken en eten gebruiks voorwerpen. We hebben een prachtige eet tafel met 4 stoelen, een 31 inch flat screen kabel-TV en een DVD-speler. Breng uw laptop die we hebben toegang tot draadloos internet. Genieten van spectaculaire zons opgangen van onze directe Ocean Front balkon compleet met luxe meubilair. U kunt kijken naar de dolfijnen spelen of maak een wandeling onderaan "'s werelds meest beroemde strand".

De Hawaiian Inn Resort heeft 3 on-site zwembaden waaronder een zwembad van Olympisch formaat aan de Oceaan, een Ocean Front verwarmd overdekt zwembad en spa, en een kiddie pool voor uw kleintjes. We hebben aan de oceaan miniature golf, Ocean Front shuffleboard en 3 Ocean Front hang matten.


De Hawaiian Inn Resort heeft het gemak van een 24-uurs Mini Mart overkant van de straat. Gelegen op het terrein zijn ijs machines en machines soda, een munt Wasserij, een cadeauwinkel en een spel arcade. We hebben een in-House restaurant, een Ocean Front restaurant met een bar bij het zwembad, en we zijn het enige resort in Daytona Beach met een diner show. De diner show heeft een Hawaiiaanse luau feest compleet met firedancers.

Er is zoveel te doen in Daytona Beach. U kunt genieten van zeilen, parasailing, Snorkelen, live muziek, Fietsen, diepzee vissen, golfen en miniatuur golf. Nemen in een theater, geweldige restaurants, of een gok boot. Naast zwemmen is er surfen, kajakken, water ski, pret parken, winkel centra en de Daytona vlooien markt. Er is auto- en fiets race op de Daytona International Speedway in aanvulling op de greyhound racing. Wij zijn het kast strand bij de attracties van Centraal Florida.

$450 thru b-l $550 laagseizoen

$650 thru b-l $750 hoog seizoen

speciale gebeurtenis weken zijn hoger

Geen opmerkingen:

Een reactie posten