donderdag 3 maart 2011

Canada:: British Columbia:: Osoyoos:: bovenste verdieping Immaculate uitzicht op het meer Condo

Onze schilderachtige "Village on the Lake" 3 bedroom condo ligt langs Canada's warmste lake, Osoyoos meer in de Okanagan. Het is de perfecte plek om te maken van die momenten met uw vrienden en familie die voor altijd zal duren.

Het dorp op het meer is een speel tuin voor volwassenen en kinderen, met een 40' zout water zwembad, bubbelbad, fitness center en private marina gelegen langs 500' van kust lijn uitgerust met een 500' loungen dock voor zonne baden of ontspannen en achterover te leunen om een boek te lezen. Ook, het dorp beschikt over onze eigen privé jacht haven met aangewezen zwemmen gebied en boot ligplaats.

Ervaar het beste van de ontzagwekkende Zuid Okanagan. De condo uitgerust met spectaculair uitzicht van meer en de bergen en komen volledig uitgerust met alle gemakken van thuis; volledige keukens, comfortabele bedden, open haard, mooie inrichting en eigen patio's met BBQ- en zitplaatsen met uitzicht op Lake Osoyoos.

Het dorp op het meer is gelegen aan Lake Shore Drive in een prachtige Lake front instelling die is gunstig gelegen op slechts een korte wandeling langs de Pioneer loopbrug aan de hoofd straat, winkel, verschillende openbare stranden en parken, restaurants en Rattlesnake Canyon pret Park.

Terwijl het bezoeken van de Okanagan zorg ervoor dat u de beroemde Okanagan wijn kelders (meer dan 90!) ervaring met hun wijn gaard restaurants en wijn boetieks, kampioenschap golfbanen, water sport, wandelen, snowmobiling, sneeuw schoen wan delen en wereld klasse skiën; het dorp is slechts 35 minuten rijden naar het fantastische mt. Baldy Ski Resort!

Ruime en mooi 1398 vierkante meter leef ruimte, smaakvol en volledig furnished3 slaap kamers - 2 Queen, kingsize bed, om te slapen 6 (cot beschikbaar voor extra persoon) 2 volledige bathroomsWashing machine en DryerBBQ op het dek met patio furnitureFully ingerichte keuken – alle gerechten, bestek, kookgerei, etc...Koffiezet apparaat, broodrooster, magnetron, toaster oven, kettleSalt Water PoolHot Tub Fitness centrum High Speed Internet, kabel televisie, DVDBeautiful uitzicht op het meer en de citySteps te beachWithin Walking afstand tot attracties in de 500' van Lake front toegang met een eigen verlangen Dock en boot ligplaats minuten tot meer dan 20 lokale wijn kelders, met meer dan 90 wijn makerijen in de Okanagan Valley van gehele! 5 minuten naar 3 golfbanen

Wekelijks zomer verhuur (7 dagen) zijn de norm, sommige 3 dag week end kunnen echter beschikbaar. Gewoon verzenden uw aanvraag en wij zullen adviseren indien beschikbaar. Tijdens het laagseizoen winter maanden, wij bieden de condo voor "Snowbirds" op zoek te krijgen vanaf de vervelende winter die de meeste Canadezen optreden. Osoyoos heeft in het algemeen een milde winter met weinig of nu sneeuw.

Zomer tarieven zijn:

Mei: $900 per week

Juni: $1400 per week

Juli: 1700 dollar per week

Augustus: $1400 per week

September: $900 per week

Oktober: $900 per week

"Zomer" verblijven die langer zijn dan 1 week, komen in aanmerking voor een 20% korting voor elke extra week.

Winter tarief:

November tot April is algemeen bekend als de "Snowbird" winter beschikbaarheid, en wordt aangeboden op 1100 dollar per maand.

Sorry, zijn absoluut geen dieren toegestaan

Geen opmerkingen:

Een reactie posten