donderdag 24 maart 2011

Mexico:: Centraal Mexico:: San Miguel de Allende:: Casa Buena Vista - mooie buiten ruimten en zwembad!

Dit mooie huis ligt in Balcones met spectaculair uitzicht op de stad hieronder.  Het is heeft baksteen boveda plafonds en volledig re-decorated met lokaal gemaakt, comfortabele meubels en artwork.  Er zijn twee slaapkamers met hun eigen volledige baden in het hoofdgebouw en nog een slaapkamer en volledige bad in de vrijstaande casita.  Alle slaapkamers en de woonkamer en eetkamer hebben goed functionerende open haarden.  Er is een extra open haard in de outdoor sala die naar de patio en het zwembad verbindt.

Spreken van het zwembad, zult u zien in de foto's hieronder die we hebben opgenomen een weergave van de achtertuin.  Het wordt momenteel gerenoveerd en zal worden gedaan door 1 mei, maar we willen niet wachten tot dan om ons huis (of afbeeldingen van een gescheurde apart yard!).  Zo, als het de bouw is voltooid, zijn wij natuurlijk blij om e-mail foto's van het eindproduct.

Balcones is een zeer rustige en veilige wijk, nog dicht bij alle opwinding neer hieronder.  De wandeling naar de Jardin in Centro duurt ongeveer 10 minuten en, als je niet wil een werk uit op uw terugkeer (omhoog), het is gemakkelijk te vangen een taxi terug naar huis voor ongeveer $2.

Is tussen het huis en de Jardin de Mercado Ramirez, die is altijd chock vol mensen, producten, en als je loopt een beetje beetje, tonnen artesans verkopen hun waren. Natuurlijk, zijn er talloze andere winkels, restaurants, galeries die u op zo goed gebeuren zal!

Mari en Vincente komen twee keer per week schone en Tuin, respectievelijk.  Zij zijn de vriendelijkste, mooiste mensen en zijn blij om te helpen met eventuele extra behoeften.  Vincente (of zijn schoonzoon, Miguel) kan ook helpen als u moet een rit overal of wilt u hen te halen u op in het house of ergens anders.

We leven in dit Parlement tijdens het schooljaar met onze twee kinderen, zodat u het goed gevulde en comfortabel vindt.  Wij hopen dat u geniet van het zo veel als wij!

luxe beddengoed en handdoeken

dekbedden en dekbedden op alle bedden

Eén kamer heeft een king size bed, 2 andere kamers hebben twee tweelingen die samen kunnen worden geduwd indien gewenst.

iPod docking station voor uw draagbare muziek behoeften

Kabel-tv en dvd-speler

Veel games en films en boeken beschikbaar voor gebruiken terwijl je hier bent

Keuken heeft bereik, magnetron, broodrooster, blender, voedsel processer, en is volledig gevuld met professionele Kookwaren

Verschillende outdoor patio gebieden, met inbegrip van een groot dak patio met lounge stoelen en een eettafel.

Wasmachine

Botanische tuinen (korte wandeling achter het huis) - ideaal voor wandelen

Downhill lopen naar de stad - produceren markt artesan markt, centrale jardin, vele restaurants, winkels, taco stands

Gezondheid / schoonheid kuuroorden

Musea

Winkelen

Hot Springs (ongeveer 20 min van buiten de stad)

Paardrijden

Live theater

Tennis / golf

Bioscopen

Historische bezienswaardigheden

In de buurt van koloniale steden van Guanajuato, Delores, enz

Pozos, "ghost town", ongeveer 40 min away

Vermelde tarieven zijn voor juli en augustus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten