donderdag 3 maart 2011

Canada:: Prince Edward Island:: Darnley:: de oevers op Darnley

verblijf tussen: 5/1/11 & 8/31/11 deal verloopt: 22 dagen boek uw cottage vroege en betalen op $1700 per week. We bieden deze korting voor eventuele cottage geboekt en volledig betaald vóór 16 April 2011. Mis niet de boot op deze grote deal! PEI wacht op u! 2000 Dollar CAD 1700 dollar per week ($300 off) deal # DUVBWK

Laat uw zorgen weg drift als u aan boord voor uw vakantie op onze waterfront huisjes in Notting Hill, Prince Edward Island.

Greg en LeeAnn weken brengen hun liefde voor het water, zilte lucht en recreatie samen op deze rustige locatie in Anne's Land op de north shore van Pei, Canada.

Het concept van de open lucht van deze prachtig ontworpen zomer huizen roept het idee van een kust Engelse cottage en biedt een heldere comfortabele environ dat is tweede aan niets. Er zijn ongelooflijke water uitzicht vanuit elke kamer van deze huizen. Of liggend in comfortabele queensize bedden of opgerold met een favoriete boek, blik uit het raam en stel jezelf asea.

Een ruime slaap kamer op elk van beide niveaus wordt aangevuld met bad kamers met een spabad boven en beneden een douche. Daarnaast, is er een dubbele hide-a-bed voor extra leden van uw bemanning.

Een moderne, goed uitgeruste drukproef (of keuken) beneden heeft alle voorzieningen die u misschien nodig om te voldoen aan de vraatzuchtige eet lust opgeklopte door zware dagen buiten in het spel. Er is ook een afwas machine om te helpen met opruimen na de maal tijd. Of breng de avond op de omslag rond fiesta dek kijken naar een ongelooflijke zons ondergang en barbequing de verse vangst van de dag.

Foul weer is nooit een probleem in het huisje, als heldere zon bespatte kleuren verlevendigen de ruimte. Televisie, video's en VCR passeren de tijd en een gratis interlokale telefoonkaart kun je inhalen met vrienden thuis die de boot gemist op deze vakantie.

Voor avontuurlijke zee-farers, breng uw kano, kajak of windsurfer en start het vanaf de boot slip op de site. Een warme bui ten douche wacht op uw rendement! Prachtige stranden, rode weg fietspaden, een supermarkt en vele andere lokale attracties zijn een steen worp afstand.

We hebben drie/b & b gunstig gelegen langs de dezelfde kust waardoor ze ideaal zijn voor uw gezins hereniging, wedding groep of vrienden die samen reizen. Laten we onze cottages met u delen.

Wikkel rond patio

· Keuken, eet kamer, woonkamer, mezzanine familie kamer, 2 slaap kamers, 2 bad kamers

· Telefoon, fax, TV, DVD, stereo

· Keuken heeft een koel kast, oven, fornuis, afwas machine, magnetron, koffie-/theevoorzieningen & broodrooster

· Bestek, gerechten, hand doeken & beddengoed geboden

· De twee comfortabele slaap kamers bevatten queensize bedden met dek bedden & kussens

· Twee persoons bed van de bank met beddengoed, gelegen op de mezzanine

· Propaan BBQ- en fire pit

· Veel van de grote waterfront

· Ruime parking voor voer tuigen

· Propaan open haard in de woonkamer

Golfbanen, craft & aarde werk winkels, diepzee vissen, zee reizen van de kajak, festivals & ceilidhs, prachtige zand stranden, pret parken, fijne & casual dineren en winkelen.

Tarieven:

Onze week tarief loopt van zaterdag middag tot zaterdag ochtend. Check-in is na 3 uur en check out is door 10 am.

Onze huidige tarief is $1800-2000 Canadese $ (plus de belastingen) voor een bemanning van vier. Extra bemannings leden kunnen worden bunked voor $150 per persoon per week.

Reserveringen:

Mis de boot niet! Het is raadzaam dat u contact ons vroeg als p.e.i is erg druk tijdens de zomer maanden. Reserveringen worden geaccepteerd via e-mail en bevestigd na ontvangst van een cheque voor 50% van de week verhuur tarief. De rest moet worden betaald bij aankomst.

Aanbetalings beleid:

Een borg cheque voor 50% van de week verhuur tarief moet binnen tien dagen na de reservering te bevestigen de boeking worden ontvangen.

Annulerings voorwaarden:

Annuleringen tot één maand op voor hand zijn volledig terugbetaald. Helaas, we zijn een klein bedrijf en verloren boekingen vertegenwoordigen een verlies voor ons, en een gemiste kans voor anderen. Bent u niet van tevoren opzeggen, zal een toeslag van 20% worden afgetrokken van uw storting met de aftrek klimmen tot 50% binnen een week na de geplande aankomst.

Privacy Policy:

We begrijpen en respecteren de privacy van onze bezoekers. Uw e-mailadres en de informatie zal niet worden gedeeld met enige andere bedrijven. U hebt onze belofte.

SPECIALE AANBIEDINGEN

Wij geloven in een beleid van onze zeilen vroeg instellen en genieten van glad zeilen. Boek online en betaal door 15 April volledig te ontvangen een voorzien prijs van $1500-$1800 Canadese per week (plus de belastingen) voor uw groep van 4. Dit geldt voor alle boekingen.

"De meer de Merrier": Neem contact met ons te bespreken hoe we kunnen helpen met uw gezins hereniging, bruiloft bezoekers of vrienden op onze drie huisjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten