donderdag 3 maart 2011

New Jersey:: Spring Lake:: 504 Essex koets huis

slaap kamers 2 bundelen geen type appartement Baden 1 hot tub geen communautaire 5 huis dieren toegestaan slaapt geen tarieven (USD) 5000 dollar-$ 6,500/maand

Dit vervoer huis appartement ligt vijf blokken van het strand in het zuiden einde van Spring Lake, op loopafstand van de Oceaan en Zuid paviljoen langs rustige, residentiële straten. Een mooie wandeling naar de stad brengt u langs het meer en door het park, dat verschillende tennisbanen biedt. De nieuw ingerichte en nieuw geschilderde appartement is ook gunstig gelegen twee blokken van het trein station van Spring Lake en bevindt zich op een rustige, doodlopende straat. Schilderachtige, schoon en comfortabel, het appartement biedt een uitstekende plek om te genieten van de kust van de hele zomer lang, Memorial Day door dag van de arbeid en de prachtige, historische Gemeenschap van Spring Lake.

Het appartement beschikt over twee gloednieuwe, full-sized Posturepedic matrassen, en een full-sized futon in de woonkamer. Andere eigenschappen omvatten eten-in keuken met fornuis, oven, magnetron en koel kast, digitale kabel en volledige Wi-Fi internetverbinding in de hele, volledige bad kamer met een ijzer cast bad en douche, buiten-douche, terras met grill, hardhoutvloeren, centrale lucht, en was machine en droger.

De Oceaan, de stad en het meer liggen dat allemaal binnen een vijf-tien minuten lopen.  Veel restaurant, bars, grills, en winkels liggen allemaal op loopafstand.

Herdenkings dag aan dag van de arbeid voor $13500.  Zal ook verhuren maandelijks voor $5000 naar $6,500 afhankelijk van de maand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten