dinsdag 29 maart 2011

California:: Laguna Beach:: vernieuwde historische Cottage 2 charmante blokkeert Beach/stad

slaap kamers 2 bundelen geen type huis Baden 1 hot tub geen communautaire 4 huis dieren toegestaan slaapt geen tarieven (USD) $3500-5500 dollar/maand

Dit schattige 1920 's historische vakantie huis is volledig verbouwd en bijgewerkt in 2011. Vindt u alles wat die u nodig hebt in dit gezellige vakantie huis voor een prachtige strand vakantie! Twee korte blokken aan Main Beach en het centrum gelegen, vindt u de Laguna favoriete restaurants en winkels op twee minuten lopen.

Ons huis heeft twee slaap kamers: de master slaap kamer heeft een queenbed, terwijl de tweede slaap kamer twee een persoons bedden heeft. De bijgewerkte bad kamer heeft een douche en een bad. De volledig voorradig, eten-in keuken is opgewaardeerd met alle nieuwe apparaten (koel kast, gas fornuis, magnetron en afwas machine), alsmede een ingebouwde in water filter voor vers drinkwater. De LG full sized was machine en droger zijn gloednieuw.

U vindt alle comfort van thuis in onze vlekkeloos cottage, waaronder een flat panel TV 42 "met geavanceerde programmeer kabel en WIFI internet. Alle beddengoed en utilities zijn verstrekt, en dagelijkse schoonmaak service kan geregeld worden tegen extra betaling. De cottage heeft ook een kleine ocean view achtertuin voor uw plezier.

U heeft alles wat die u nodig hebt om de perfecte Laguna Beach vakantie te genieten. En met de dicht bij de stad en het strand, heb je geen behoefte aan een auto!

De stranden van Laguna zijn mooi, en in de zomer maanden, is er iets gaande van elke nacht! Neem de gratis trolley of wandel naar de kunst Festivals of de optocht van de meesters. Met een korte wandeling u enkele van de Laguna favoriete winkels en restaurants vindt, waaronder Whole Foods, Tommy Bahama Hobies Surf winkel, Gelato Pardiso en zink Cafe, gewoon om de naam een paar. Op zaterdag ochtend kunt u lopen naar het centrum van de Laguna Farmer's Market. 20 Minuten rijden naar Disneyland, South Coast Plaza, of de dieren tuin van Santa Ana. LA en San Diego zijn slechts een uur rijden.Collaps

Tarieven zijn maandelijkse, kortere voorwaarden kunnen worden onderhandeld kan worden. $100 schoonmaak kosten is niet inbegrepen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten