vrijdag 4 maart 2011

Florida:: Napels:: platteland Golf Condo

Platteland Condo heeft een fantastisch uitzicht van lake en golfbaan en is slechts een mijl van de prachtige stranden van Napels.  Dit ingericht 2B / 2B Condo includes Golf Privileges, verwarmde zwembaden, jacuzzi's, tennis en een prachtige oefening faciliteit.  De verhuur omvat ook vuilnis ophaal, kabel-, water- en landschaps architect uur.

De eenheid is onlangs bijgewerkt met alle nieuwe tapijten en toestellen.  Het heeft een grote slaap kamer met een met-in-closet en bad kamer en een schuivende glazen deur toegang tot de grote lanai.  De woonkamer / eet kamer combo heeft ook een natte bar en een keuken passeren.

De nieuwe toestellen zijn een was machine / droger, koel kast, fornuis en afwas machine en de magnetron zijn slechts een paar jaar oud.  Alle nieuwe lichte inrichtingen en switches zijn toegevoegd naar tot de rang van de eenheid.  Deze unit heeft een zeer grote lanai met een opslag kast.

Alle huurders kunnen golf lid op de cursus worden en hebben te betalen een kleine Groenen vergoeding om te spelen tijdens het seizoen (ongeveer $15 tot $31) die loopt van November tot April en geen green fees van mei tot oktober.  Kar vergoedingen zijn altijd extra.  Het eerste verplichte overdracht tarief is ongeveer $225.

Als leden hebt u toegang tot de eet faciliteit. De club is een lading enige systeem, zodat ze een creditcard voor uw kosten vereist.

De gated community vereist een streepjes code worden geplaatst op uw auto in te voeren van de ontwikkeling.  Deze streepjes code is $25 per jaar.

Een paar condo regels die zijn belangrijk om te weten: geen dieren van elke soort. GEEN motor fietsen of Pick-UP trucks, NO bedrijfs voer tuigen, geen aanhang wagens, Campers of campers.  Ze zijn zeer streng over dit beleid, dus ik heb altijd graag vooraan en laat mijn huurders kennen de regels.

De maandelijkse huur prijzen zijn als volgt:

Januari, februari en maart-$2900

April-$2400 *

Kan, juni, juli, augustus, September en oktober-$1500 *

November en December-$2000 *

* Wekelijkse tarieven zouden worden beschouwd als gedurende bepaalde periodes.

Platteland is een prachtige, vriendelijke plaats en is slechts enkele minuten van de stranden van Napels, Marco Island, Bonita en ft. Myers, downtown 5th Ave & 3e St winkelen, winkel centra, bioscopen, Performance Art Center en vele fijne eet gelegenheden.

Golf

Zwembad

Jacuzzi

Tennis

Fitness Center

Driving Range

Pro Shop

Country Club eet

Visserij

Ongerepte stranden van Napels, Marco Island, Bonita en Ft Myers

Everglades Tours

Uitstekende restaurants

Boating /Fishing

Winkelen

De maandelijkse huur prijzen zijn als volgt:

Januari, februari en maart-$2900

April-$2700 *

Kan, juni, juli, augustus, September en oktober-$1500 *

November en December-$2000 *

* Week tarieven op verzoek gedurende bepaalde periodes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten