zaterdag 26 maart 2011

Washington:: Seattle:: wonen op de Seattle Waterfront

Het gevoel dat u bent op vakantie elke dag van deze weergave condo in het hart van Seattle de bruisende Waterfront District!

Geluid uitzicht en een geweldige locatie! Seattle ervaring op zijn best tijdens uw verblijf in Seattle's enige waterfront condo Gemeenschap.  Mooie 2bed/1.75 Bad home vitrines leven aan de waterkant.  Master met 5 stuk bad en walk in closet, chef's keuken, gas open haard, elegant lijstwerk en 9' plafonds maken dit een stijlvolle plek om te genieten van de stad.  Fabulous location– enige stappen om de Pike Place Market, Seattle Art Museum, parken, winkelen, geweldige restaurants en natuurlijk de waterkant!  Vijf sterren gebouw faciliteiten en een actieve levensstijl maken dit de plek om te verblijven!

ConciergeGymRoof top deckSecure parkingBusiness CenterRecreation RoomSpaAcross de straat van het Seattle Aquarium, Pier 66 MarinaSeattle de Pike Place Market, op steenworp afstand!Gelegen in parken, winkelen, cafés, restaurants en meer jus

1 November - 30 maart  

Dagelijkse tarieven zijn 125 dollar per nacht.  Minimum is 5 nachten!Weektarieven: $875.00 + $75,00 non refundable schoonmaak fee + belasting van 9,5%, langer termijn verblijf of weken komen in aanmerking voor een korting.Maandelijkse tarieven beginnen bij $3250 voor 4 personen

1 April tot 31 oktober

Dagelijkse tarief is $150,00 een nacht/5-nacht die minimum.Weekly tarief $1050.00 vergoeding schoonmaken van 75,00 dollar/belasting van 9,5 is % zal worden toegevoegd.

Betalingsoptie # 1

25% naar beneden en evenwicht verschuldigde 30 dagen vóór de verblijven!

Betalingsoptie # 2

50% omlaag, evenwicht verschuldigd bij het inchecken.

Betalingsoptie # 3

Hele saldo verschuldigd voor het reinigen en belasting, krijgen een $50-$ 100 Costco Gift card, op basis van bedrag besteed.

Non Refundable als u annuleert of no show om welke reden.

Evenwicht als gevolg bij het inchecken.

Deposito's zijn niet gerestitueerd indien geannuleerd 30 dagen of minder voor verblijf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten