zondag 27 maart 2011

Massachusetts:: West Yarmouth:: The gebeurt in Hyannis Park - lopen naar strand

slaap kamers 2 bundelen geen type huis Baden 1 hot tub geen communautaire 5 huis dieren toegestaan slaapt geen tarieven (USD) $ 750-1200 dollar per week

Uniek en charmant huis in Hyannis Park omgeven door een mooie bloem en fontein tuin met vogels en vlinders. Geniet van een maal tijd door de vijver met het geluid van stromend water kalmerende uw zin tuigen.

Ligt op minuten van de de belangrijkste Kaapstad, Hyannis, de eigenschap is slechts 10 minuten lopen naar een privé-strand (Lewis Bay) aan het einde van de weg.  Het is dicht bij een vis markt, van natuurlijke voedsel markt (Trader Joe's) en enkele minuten van Main Street, Hyannis en de Hyannis dokken voor dag tochten naar Martha's Vineyard en Nantucket.  Alles is fietsen of loopafstand langs mooi, rustig terug wegen door Lewis Bay.

Huis heeft een ruime woonkamer en eet kamer heeft nog een gezellig gevoel.  De keuken is volledig uitgerust met een eind teller tafel voor het ontbijt, of eten op het groot dek waar u kunt genieten van al uw maal tijden.  De master slaap kamer bevat een king size bed en de tweede slaap kamer 2 tweeling (ter vervanging van twee persoons bed in de foto).  Er is ook een kinder bed die kan worden gebruikt.

Grotere openbare stranden zoals Seagull strand in Yarmouth zijn slechts enkele minuten.

In de omgeving van Rte 28 met zijn overvloed aan activiteiten voor jong en oud, restaurants en golfbanen.

Dit is een niet roken hotel.

Home welkom en geniet van uw verblijf!

Twee slaap kamers (master met koning en andere met 2 twins hoewel foto dubbele voor nu toont) en 1 bad kamer.

Grote living/eet kamer

Breedbeeld-TV, DVD/VHS-speler, CD-spelers, stereo

Onbeperkte hoge snelheid Internet (+ Wi-Fi) en onbeperkt LD bellen naar VS en Canada terug naar huis verbinden met dier baren.

Huis uitgerust met airconditioning en ingerichte keuken met magnetron, afwas machine, bereik/oven, koel kast, toaster oven, blender, koffiezet apparaat, koffie molen, lobster pot. Het huis heeft ook een strijk ijzer/plank, was machine & droger (naast huis), linnen en bad hand doeken.  Er is ook een bui ten douche en hang mat voor gebruik.

Strand benodigdheden (speel goed, stoelen en parasols) zijn beschikbaar voor gebruik echter strand lakens zijn niet inbegrepen.

Privé strand gewoon een wandeling langs de weg (geen pasjes te kopen!) echter tal van openbare stranden van enkele minuten.

Mini-golf cursussen in overvloed en bereikbaar door voet op Rte 28.

Restaurants, van chique Hyannis Main St aan familie en begrotings bewuste selectie op Rte 28. Yarmouth is ook thuis van de beroemde kerst boom-winkels.

2010 Per verhuur (za-za).

28 Mei tot 18 juni-$ 750June 18 tot en met 2 juli-$ 1, 000July 2 tot 3 September-$ 1, 200September 3 tot en met 1 oktober-$ 900

10% korting voor 2 opeenvolgende weken

Geen opmerkingen:

Een reactie posten