zondag 27 maart 2011

Familie vakantie in de prachtige Zweden

Tjärn,_Storre_mosseEen maar liefst 10 personen in Elite Stadshotellet Bruk, zojuist in Greenwood huizen, genieten van een heerlijke vakantie met het hele gezin of gezinnen. En u een huisdier kan brengen. Dit grote vrijstaand vakantiehuis staat op de rand van een bos. Ongestoorde dat kunt u hier uw vakantie doorbrengen. Er is zelfs een privéstrand, een open haard en twee boten die u gebruiken kunt om te gaan varen. 120 Store Mosse National ParkMeter van het vakantiehuis is een meer. Uit het huisje kijkt u ook uit op dit meer. Het gebied is ook geschikt voor vissen, wandelen en skiën in de winter. Het vakantiehuis is uitgerust met een open haard, zo dat u 's avonds samen in de hitte van de dag kan spreken.

Värnamo

Elite Stadshotellet Bruk is een plaats in het zuiden van Zweden, op 30 kilometer van Värnamo (niet een provincie). Värnamo is omgeven door de natuur en de Lagan rivier stroomt door de stad. De stad kan terugvallen op een lange en rijke culturele erfgoed, dat is zeker de moeite waard om te ontdekken. In de tentoonstellingsruimte van design bedrijf Källemo meubilair vaernamou van belangrijke ontwerpers Zie (gesloten in juli). Het centrum van Bruno Mathsson biedt ook een tentoonstelling van Zweedse ontwerp van Bruno Mathsson, die wordt beschouwd als het grootste talent in meubeldesign. U in de Småland kunst archief, met een permanente collectie kunst zien kunt kunst aangesloten op het landschap. Mooi is natuurlijk de Apple Valley, Apladalen in Zweeds.

Nationaal Park Store Mosse

Värnamo gemeente ligt het Nationaal Park Store Mosse, opgericht in 1893 en bestaande uit ongeveer 77 vierkante kilometer (veen) swamp. Store Mosse betekent ook "grote Marsh". Het park bevat meer dan 40 kilometer van wandelpaden met rest hutten en torens lookout. Er is ook een uitkijktoren speciaal voor kinderen. Het gebied heeft bijzondere flora en fauna en is een belangrijk broedgebied voor vogelsoorten van zowel het noorden als het zuiden van Zweden. Who wants to be avontuurlijk u trekt sneeuwschoenen door het moeras om uit te voeren. De Store Mosse National Park is een van de mooiste natuurlijke gebieden in Zweden

De groene omgeving van het Nationaal Park Store Mosse biedt uitstekende mogelijkheden voor recreatie, zwemmen, vissen en sportieve activiteiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten