woensdag 30 maart 2011

Californië:: Coronado:: prachtige mediterrane!

Slaapkamers 4 bundelen geen type huis Baden 3 hot tub geen gemeenschap slaapt 7 huisdieren geen tarieven (USD) $14,000-15.000 dollar per maand

De zin van een mediterrane villa in dit prachtige huis in Coronado heroveren.  Gehuld binnen de compound zijn twee ruime patio's dat uitstekende outdoor living mogelijkheden zal bieden.  Antieke meubels in overvloed in de open plan living room.  De keuken eat-in met Wolf bereik zal u toelaten om blijken sommige grote maaltijden-als je wilt koken!   Volledig ingericht en klaar voor u om het-minimum verblijf van één maand te verplaatsen.

Geniet van al dat Coronado en San Diego te bieden hebben. Fiets, golf, tennis, surf, boogie board, walk, run, zwemmen, skateboard park, kajakken, vissen, jetskiën, zeilen, wandelen, de mogelijkheden voor outdoor plezier zijn eindeloos!  Verblijf in de stad en genieten van de historische Hotel Del winkels en uitstekende restaurants, of genieten van het theater op Theater Lamb's Player of de Coronado Playhouse. Ontspannen en genieten van zondag middag met "Concerten in the Park" of check out lokale kunst met "Art in the Park". Coronado beschikt over een breed scala aan speciaalzaken en dineren ervaringen op het dorp en de Ferry boot landing. Voor het geval dat niet genoeg was, biedt Coronado van prachtige recreatie centrum twee zwembaden, basketbalvelden, rock climbing wall, een fitnessruimte en veel kinderen kampen. Activiteiten zijn beschikbaar voor iedereen.

Een snelle rit over de beroemde Coronado brug of een Ferry boottocht brengt u naar San Diego waar u kunt genieten van het Gas Lamp District, wereld beroemde dierentuin, Balboa Park, musea, historische oude binnenstad, Sea World, Lego Land rechtPetco Park, en de USS Midway. Zo veel om het te doen zal moeilijk om te kiezen!

Tarieven zijn $14,000-15.000 dollar per maand, afhankelijk van het seizoen.  Minimaal een maand huur.  Speciale onderhandelingen voor meerdere maand blijft.  Laat het ons weten hoe we kunnen helpen bij het maken van uw vakantie of korte termijn een prachtig verblijf!  50% van de huur verschuldigd als reserveringskosten, balans als gevolg van 60 dagen voor aankomst.  $300 niet terugverkrijgbare schoonmaak fee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten