vrijdag 25 maart 2011

Florida:: Fort Lauderdale:: Villa Terra Mar

Dit mediterrane stijl villa is gelegen op een prive-eiland rechts in tussen de Intracoastal Waterway en de Oceaan in de vakantie stad Lauderdale-by-the-Sea. Een privé-strandclub rechts op de Oceaan is slechts een paar minuten lopen, het aanbieden van tabellen en BBQ grills. Surfplanken, strandstoelen en koelers zijn in de twee auto garage. De 4000 vierkante meter leefruimte is afgewerkt met niets anders dan de hoogste kwaliteit materialen.  De eerste verdieping niveau is bedekt met solide 24' marmeren platen. De twee volledige badkamers op deze verdieping zijn ook solide marmer, net als de twee slaapkamers met 1 tweepersoons en 2 tweepersoonsbedden met een 42'HD TV, DVD en Wii voor entertainment. Een kasteel als entree hal 2 verdiepingen hoog met een grote kroonluchter leidt naar
een ruime woonkamer met uitzicht op het water.  De home kenner zal waarderen de faux schilderijen en vele aangepaste gebouwd hout functies die maken dat dit een ware aangepaste huis. Een 62' gebouwd in HD TV en het nieuwste model BOSE leven stijl 5.1 surround sound-systeem maken voor geweldige entertainment;  Zo heeft de volledige bar met een Subzero wijn koeler, een op maat gebouwd in sigaar humidor, ijs maker, bar vaatwasser, bar TV en gebouwd in industriële stijl bier kegerator (gevuld op verzoek).  De keuken biedt een 5 brander gas kachel met een pot filler, dubbele ovens, gebouwd in magnetron en opwarming van de aarde lade. De dubbele grootte Subzero koelkast is voltooid de hoge einde lijn van VIKING apparaten, niet te vergeten de verse bean slijpen zelf getimede koffiezetapparaat. Alle aanrechtbladen in de keuken, eiland en bar zijn alle vaste graniet. De eigenschappen van de eetkamer die een "hot spot" met een restaurant willen verwarmd station voor de perfecte vakantie met het gezin diner serveren.
De tweede verdieping beschikt over twee master suites, elk met eigen badkamer en king size bed. De vloeren zijn gemaakt van hout en het middelpunt is Kapper tapijt.  Elke suite heeft een eigen balkon en een flatscreen-TV en een hangmat en chaises bieden ontspannende manieren om te genieten van de zonsondergang. Er is een aparte wasruimte met wasmachine en droger voor elke verdieping, samen met een ingebouwde in ijzer board. De tuin hosts een Jacuzzi spa die overloopt in een natuur rock pool die zowel voor de winter en zout water worden verwarmd gechloreerd tot zacht op de ogen en de huid.  De WEBER roestvrij BBQ biedt een geweldige manier om te genieten van de buitenkant en de zithoek en chaises met 3 parasols bieden een geweldig uitzicht op het verkeer van de jacht op de Intracoastal Waterway. Het huis heeft een dock met elektriciteit en water biedt ruimte voor maximaal een 60' voet jacht en toegang tot de Atlantische Oceaan zonder vaste bruggen.  Jet Ski en waterscooters rentals zijn beschikbaar op aanvraag.

Verwarmd zwembad, Spa, hangmat, BBQ, boot dok, prive-strandclub, prive-eiland, volledige bar met kerorator, winecooler en ijsmachines, grote t2 "TV, Bose surround sound, Netflix onbeperkt films, WiFi, gas keuken,

Strand, varen, zwemmen, Fietsen

Tarieven kunnen variëren.  Alleen beschikbaar tijdens bepaalde tijden (zomer, Kerstmis & Nieuwjaar, Spring Break, Pasen)

Raadpleeg dan

Geen opmerkingen:

Een reactie posten