vrijdag 25 maart 2011

Californië:: Pacific Beach:: willen een beetje van beide? Strand-N-Bay

verblijf tussen: 5/16/11 & 11/11/11 deal verloopt: 29 dagen de Early Bird krijgt de Worm! Boek van 60 dagen of meer van tevoren op 5 nachten of meer en ontvang 20% korting op uw verblijf. * Niet geldig met een andere aanbiedingen, 6/25/2011-8/14/2011 7 nacht verblijf vereist deal # DUDZFJ

Locatie, locatie, locatie -uniek weggestopt, deze eenheid ligt slechts een paar straten van zowel de Oceaan en de baai.

De beste deal op onze prijzen en locatie dit handen naar beneden is op het strand of bay!

Onze zeil Bay's Captain kwartalen is uw traditionele 1940 's één slaapkamer appartement, mooi gerestaureerd en gemoderniseerd voor u! Met een prive zonneterras en een full-size BBQ voelt deze kwartalen meer als een schilderachtige thuis. Onlangs vernieuwd met de oorspronkelijke gerenoveerde hardhoutvloeren, granieten aanrechtbladen en nieuwe retro zwart-witte badkamer vloeren; Dit licht, licht en luchtig eenheid zal zijn een genot terug te keren naar na lange dagen van "America's Finest stad" (San Diego).

Fanuel Park op de prachtige baai van zeil is slechts een paar straten verderop en heeft een jonge kinderen speelplaats en mijlen en mijlen van boardwalk. Of neem een mooie avond cruise op zeil Bay aan boord van een van de historische Mississippi-stijl Sternwheelers. Meer actie nodig? Dan lopen naar de oceaan of naar alle lokale restaurants en winkels van het strand te bieden heeft. U kunt wandelen of onze verstrekte fietsen rijden op de mijlen en mijlen van Mission Beach en Pacific Beach Mission Bay promenades. Minder dan twee mijl SeaWorld en Belmont Park met zijn historische houten achtbaan en indoor duik Olympische grootte gebouwd in 1925, en home van The Wave. Ongeveer drie km bij oude stad, en minder dan 7 km naar de beroemde San Diego Zoo, Balboa Park, de Embarcadero, zee haven dorp, Little Italy, GasLamp District en prestigieuze La Jolla. Als je gevoel avontuurlijk en wil om te reizen voor de dag, hoofd Noord langs de beruchte schilderachtige Hwy 101 en zien waar de prachtige kust leidt je...

Of u zijn op zoek naar een romantisch uitje, die niet zal breken de bank, een betaalbare familie vakantie of een backpacker's retreat, onze zeil Bay's Captain kwartalen is de eenheid voor u! In combinatie met alle extra gratis voorzieningen die verhuur San Diego Beach-N-Bay zijn gasten biedt is dit een stelen van een deal!

San Diego Beach-N-Bay verhuur onderscheidt zich door het aanbieden van alle hun gasten extra voorzieningen zonder extra kosten aan u! Van strand versnelling te baby gear, denk aan iets ontbreekt? een suggestie doen. Ons doel is om te helpen uw verblijf gemakkelijker en minder duur maken - bezoek onze website "SanDiegoBeachnBay" voor een lijst van al onze vrije gast-diensten.

Flat Screen Plasma TV/DVD (kabel met gratis HBO + films), telefoon met gratis lange afstand & International * roepen, Complete Home Office, kabel Internet en WiFi, ook! De Bank trekt uit en voor twee personen. Een nieuw remolded eenheid, veel opslag, een volledige keuken met alles wat u nodig om te koken en eten thuis.

VRAGEN? Rechtstreeks contact met ons of bezoek onze website "sandiegobeachnbay"


* sommige landen uitgesloten.

Maart - mei 26: $ 79/nt-$ 499/wk-$ 1599/mo
27 Mei - 24 juni: $ 99/nt-$ 559/wk-$ 1999/mo
25 Juni - 14 augustus: $ 149/nt-$ 999/wk-$ 3129/mo
15 Augustus - 4 september: $ 99/nt-$ 559/wk-$ 1999/mo
5 September - 17 november: $ 79/nt-$ 499/wk-$ 1599/mo
18 November - 26 november: $ 99/nt-$ 559/wk-$ 1999/mo
27 November - 15 Dec.: $ 79/nt-$ 499/wk-$ 1599/mo
16 December - 1 januari: $ 99/nt-$ 559/wk-$ 1999/mo
2De januari - februari 17: $ 79/nt-$ 499/wk-$ 1599/mo

* Bel of e-mail vandaag voor avaiablility *

Verhuur van 28 dagen of minder zijn onderworpen aan 10,5% City Tax (TOT)$ 100 schoonmaak fee$ 39 CSA Security Deposit bescherming vergoeding (in plaats van het betalen van honderden dollars aan de voorkant voor een borg en wachten tot het te worden terugbetaald. Maak simpelweg een betaling voor dekking tot $3.000 tijd.)

WAT ZIJN UW MINIMUM VERHUUR REQUIRMENTS?
Onze standaard huurperiode is vier nachten, maar als u geïnteresseerd bent in een kortere periode Contacteer ons direct als we vaak make uitzonderingen afhankelijk van het seizoen en beschikbaarheid. We accepteren in het algemeen niet korter zijn dan vier nachten voorafgaand aan 30 dagen voordat uw datums voor gevraagde Verhuur Reserveringen Verhuur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten