maandag 28 maart 2011

Maine:: Belgrado meren:: Brigadoon - luxe externe uitje op grote vijver

slaapkamers 3 bundelen geen type huis Baden 2 hot tub geen gemeenschap slaapt 8 huisdieren geen tarieven (USD) $1.900-$ 2300/week

Brigadoon biedt een externe uitje van hectische levensstijl van vandaag.  Ligt aan de oostelijke kant van de grote vijver, is deze mooie 3 slaapkamers, 2 Bad upscale cottage heel goed benoemd.
Hier kunt u genieten van alle gemakken van thuis in een idyllische omgeving.  Op de begane grond zijn de keuken, badkamer, woonkamer met open haard, eethoek, & gesloten veranda.  Boven bevinden zich drie kamers met complete badkamer.  Beneden is de Wasserij gebied.
Buiten kunt u deelnemen aan de activiteiten van lake; Zwemmen, vissen, & varen.  Er is een dock en ligplaats voor uw boot.  Grote vijver is de grootste en meest populaire van de meren van Belgrado.

Brigadoon is zeer goed uitgerust.  Beddengoed zijn ingericht.  Er is een wasmachine & droger.  Voor de kille avonden van Maine is er een mooie open haard te houden je warm.  U kunt zitten en ontspannen met een goed boek over de gesloten veranda gebied.

Keuken is goed uitgerust met een vaatwasser, magnetron, koelkast, fornuis en garbage verwijdering.  Alle kookgerei, koffiezetapparaat, broodrooster en gebruiksvoorwerpen zijn ingericht.  Goed water.

Entertainment

Kabel televisie CD-speler DVD Player Internet

Buitenshuis

Gas Grill picknicktafel met gras begroeide YardDock stappen in LakeMooring Fire Pit

Zwemmen, roeien, vissen, wandelen.

Huurprijs: $2300 per week voor juli & augustus
1900 dollar per week buiten het seizoen

Elke huurder is een $35 non-refundable reservering kost & 40 dollar schade vrijstelling van vergoeding in rekening gebracht.  Deze toeslag dekt de toevallige schade tot $300 en is in plaats van het verzenden van borg.  Maine appartement belasting van 7% zal worden toegepast op de totale huurprijs.  Huurders moeten gast huurovereenkomst ondertekenen.
Huurder moet minimaal 25 jaar oud.

50% aanbetaling is vereist op het moment van reservering.  Saldo is het gevolg 45 dagen voor aankomst.  Annuleringsvoorwaarden - als huurder in meer dan 45 dagen annuleert, huurder ontvangt restitutie minder annuleringskosten van $100 en $35 non-refundable reservering kost.  Als huurder in minder dan 45 dagen voor aankomst, huurder verliest alle gelden betaald annuleert, tenzij de eigenschap kan worden re-rented, in welk geval, huurder ontvangt gestorte sommen minder $200 annuleringskosten en $35 non-refundable reservering kost.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten