donderdag 24 maart 2011

Florida:: Key Largo:: Key Largo Paradise

verblijf tussen: 3/19/11 & 3/31/11 deal verloopt: 7 dagen huur de ultieme toevluchtsoord in de Keys, slaapt 15 personen, privé zwembad & spa! Last minute annulering - uw voordeel! deal # DHTY8Z

Dit paradijs Key Largo is de ultieme bestemming voor grote gezinnen of groepen, die op zoek zijn privacy, nog wilt dichtbij activiteiten en actie.  Gelegen aan een rustige gracht vlak bij de inlaat van de Atlantische Oceaan op mijl marker 100 in Key Largo, Florida Keys, is het precies 1 uur rijden ten zuiden van Miami airport, en een uur 30 minuten van Key West of Fort Lauderdale.
Als u huren of een boot, op het basisstation op deze home en verdrijven in de ochtend te gaan vissen of snorkelen;  John Pennekamp Nationaal Park met een van de mooiste riffen aan de Atlantische kust (Molassis Reef) is naast de eigenschap en jachthavens, restaurants en bars zijn loopafstand. Wereld beroemde Tikibar op Islamorada ligt op een paar minuten rijden, en een gelegenheid om te zwemmen met dolfijnen is een van de meest populaire attracties in de toetsen rechts door dit huis.

De patio buiten is omgeven door weelderige landschapsarchitectuur en palm bomen, bieden privacy en schaduw. Een werveling pool loopt over in het grote zwembad, een hangmat biedt lui comfort en patio lounge stoelen zijn bekleed tot luxe resort stijl op de top van de aangepaste gebouwd volledig marmeren patio de home biedt 5 slaapkamers en 3 badkamers met 2 keukens op 2 niveaus, gescheiden en zijn toegankelijk via verschillende voordeuren, waardoor het lagere niveau een ideale in-law suite.  Beneden twee slaapkamers zijn voorzien van twee aparte bedden elk, die kan worden omgezet in een koning op verzoek. De woonkamer Bank wordt geconverteerd naar een full size bed, en de suite geeft een totaal van 6 mensen ruimte om te slapen terwijl gebruik te maken van een eigen keuken met ontbijtbar.
De bovenste verdieping beschikt over een groot terras met luxe rotan patio meubilair, een Gasgrill en een bar met een bereik door venster naar de keuken. Een eetkamer tafel biedt zitplaatsen voor 8, en de keukenbar heeft 4 extra stuhls (totaal 12 zitplaatsen).  De keuken is mooi ingericht met roestvrijstalen naam merk apparaten, broodrooster, koffiezetapparaat en een Key West industriële stijl blender voor eiland cocktails.  Één slaapkamer biedt twee tweelingen dat omzetten in een koning, een kinderkamer een stapelbed met een tweeling op de top, een volledige aan onderkant en een andere twin uittrekbare heeft, en de master suite een king heeft size bed.  Totaal 7 mensen vinden comfortabel slaapruimten op dit niveau, zonder toevoeging van extra bedden in de grote woonkamer.

Net als alle onze huizen heeft de Key Largo Retreat WiFi overal in het huis, en verscheidene TV met DVD-spelers voor uw vermaak. Er is een wasruimte met volledige grootte wasmachine en drogers, plus een ijzer-board.  Het huis is rookvrij en wij mogen kleine huisdieren - gelieve te informeren!

Zwembad, spa, BBQ, hangmat, boatdock, buiten patio, bedekt patio, lounge stoelen, zon & cocktails....

reef Snorkelen, Duiken, waterskiën, varen, vissen, zwemmen, zwemmen met dolfijnen zon (en zonder...)

Tarieven variëren op basis van tijd van jaar, de grootte van de groep en de speciale perdicaments - gelieve te informeren!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten