woensdag 23 maart 2011

Florida:: Miami:: luxe Waterfront huis op slechts enkele minuten naar South Beach

Slechts 5 minuten rijden naar South Beach, houdt dit particuliere luxe één verhaal home South Beach in opvallend afstand zonder het lawaai en verkeer. Tijdens uw aanpak van het huis zijn er enorme Royal palmbomen die lijn de straat. Het huis is gelegen aan het einde van de straat direct aan de Intracoastal Waterway. De locatie geeft u de privacy en de vrede van verkeer en het lawaai dat je verdient terwijl hij op vakantie. Het moment dat u door de voordeur lopen zien u een 180 graden panoramisch uitzicht op de Oceaan. Volledig maakt privé in het zwembad en patio, dit huis perfect voor uw volgende outdoor evenement en barbecue. Geniet van de majestueuze zonsopgangen en continu bay winden als de achterkant van de home gezichten rechtstreeks east. Klop de hitte zoals dit de koele kant is. De master suite heeft een privé zithoek, Jacuzzi, en Franse deuren die direct in het zwembad met een adembenemend uitzicht op de oceaan openen. De open plattegrond geeft u uitzicht op de oceaan vanaf vrijwel elk gebied.

Buiten terras aan het zwembad / varen: Geniet van continue bay winden en adembenemend breed bay uitzicht op Downtown Miami en de Intracoastal Waterway. Het enorme zwembad heeft een gloednieuwe houten dek en is geschikt voor een grote groep voor uw volgende evenement. Beide zijden van het huis zijn bedekt met weelderige landschapsarchitectuur en geeft u volledige privacy van uw buren. Ontspan in uw oversized hangmat als u kijken sigaret speedboten, jachten en zeilboten als ze hun weg via de Intracoastal Waterway. Deze één verhaal luxe waterfront home is perfect voor degenen die problemen traplopen hebben.

Roeien, chef-kok diensten en extra diensten: 100' van de waterkant eigendom. Voor een extra vergoeding kunt u boeken een vissen, duiken of sightseeing tour op een grote waarde. Captain Luis en Captain Kevin kunt u ophalen bij een nabijgelegen dock. Als u wilt een boot huren en captain het zelf, is de Boothuur bij Haulover slechts 10 minuten rijden. Chef-kok diensten zijn beschikbaar in een wereld klasse chef met enorme ervaring op uw vakantie verhuur worden betekend. De volgende services zijn ook beschikbaar: 1. Limousine diensten 2. Airport pick-up en terug te keren 3. Neuromusculaire en massage diensten van een ware meester 4. Personal training, krachttraining en conditionering 5. Bodyguard 6. Bijstand in verwerven warmte, Dolphin en Concert tickets 7. Chef-kok en cateringdiensten 8. Bootverhuur 9. Bijstand met VIP toegang tot South Beach clubs en restaurants nooit laat uw huis, brengen wij alles voor de juiste prijs.

South Beach en de omliggende gebieden: U bent slechts enkele minuten afstand van het strand via de JFK Causeway (79th street cswy, zie de kaart google). Voordat u naar het strand, passeert u via prachtige, luxe North Bay Village. North Bay Village is de thuisbasis van vele restaurants zoals Benihanna Japanse Steak House, The Crab House, en mijn favoriet, Shuckers Sports Bar and Grill. Shuckers bieden grote zeevruchten en drankjes met terras direct aan de baai. De Miami Shores golfbaan en het waterpark bieden iets voor de hele familie en is slechts een 3-5 minuten rijden van het huis. Prestigieuze Bal Harbor winkels bieden mooie restaurants en winkels en is slechts ongeveer 5 minuten rijden. South Beach is zeer dicht met de auto of taxi. In 5 minuten vindt je jezelf in de beroemde South Beach en het Art Deco District. Als een inwoner te South Beach, wil worden uw persoonlijke conciërge om u de beste van Miami, uit restaurants aan nachtleven te helpen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten