vrijdag 4 maart 2011

Vakantie aan de Franse kust

franceWie denkt van zon, zee en strand, denk vaak onmiddellijk aan de Middellandse Zee. Terecht, want het is hier ook de meest zonnige dagen van het jaar. En de stranden zijn er genoeg. Om volop te genieten van de gebieden aan de Middellandse Zee, maar niet eindigend in de drukte van massa toer isme, biedt dat Green wood huizen verschillende woningen op rustige plaatsen.

languedoc-roussillonLanguedoc-Roussillon

De Middellandse Zee is meestal hoop gegooid met Frankrijk. Frankrijk is ook gelegen in de Zuid-kilometers lang aan deze zee. Een groot gebied in het zuiden is Languedoc-Roussillon. Dit gebied strekt zich uit van de zuidoostelijke tip van Frankrijk naar Montpellier. De zon schijnt er bijna altijd en het gebied is in elk seizoen net zo mooi. Naar de zee Languedoc roussillon winery rekken kilometer lange zand stranden. Aan de kust zijn een aantal grote steden, Perpignan, Narbonne, Béziers en Montpellier. Béziers is bijvoorbeeld een historische stad met prachtige monumenten, gelegen tussen de bergen en de zee. Een blauwe hemel en groene wijn gaarden nodigen uit tot de meest prachtige wandelingen maken. Het historische centrum van Montpellier nodigt ook wandelingen en ontdekkingen. Op het centrale plein Place de la Comédie spelen vaak muzikanten en straat artiesten. Nar bon nes heeft ook een aantal historische bezienswaardigheden en een prachtig kanaal, Canal de la Robine.

Languedoc bestaat niet alleen uit de kust streek. Het heeft ook een groot stuk van interieur met heuvels, bossen en reservoirs (Lac de Salagou, Lac de Raviege, Lac de Laouzas). Noorden van Montpellier ligt het Cevennen Nationaal Park, ook een juweeltje.

Vakantie huis in de buurt van zee

Natuurlijk, herbergt Green wood verschillende verblijven te huur op dit gebied. Hoe ongeveer vvf Residence les ayguades in de buurt van Narbonne? Met 4 personen verblijven hier in een aantrekkelijke omgeving. Zet een paar stappen buiten de deur en u bent op het strand Ayguades. Het vakantie huis ligt in een groot bosrijk park met faciliteiten, waaronder een bui ten zwembad, Terras, Tennisbaan, minigolf en een gratis miniclub in de zomer maanden. Zo kan iedereen hier vermaakt!

Het panoramische uitzicht over de wijn gaarden op Béziers u van halfvrijstaande vakantie CER's huis, bieden een prachtige omgeving voor een ontspannen vakantie aan de Middellandse Zee. Dit vakantie huis voor 4 personen is ook gelegen op een wijn gaard werk. Het ligt op 10 kilometer van Béziers en 10 kilometer afstand van de eindeloze zand stranden aan de zee. U kunt van het vakantie huis voor reizen naar Montpellier en Narbonne.

5 km van Montpellier ligt Flaments rozen, voor 2 personen. In de tuin van het vakantie huis is een meer met roze flamingo's. U kunt ook het gemeenschappelijke zwembad. De eigenaar van de werf heeft ook een groot aantal prachtige vogels. Het vakantie huis is gelegen op 10 kilometer van de zand stranden. Vanaf hier kun je naar Némes en Béziers of de kuststeden Séte en Palavas. Ontdek de wilde schoonheid van het nationaal park Camargue. Het interieur is thuis basis van vele grotten, historische dorpjes en interessante wandelroutes.

Het milieu van de Middellandse Zee is zeer aantrekkelijk voor sporters: wandelen, Fietsen, golfen, Kano varen en surfen ….

Geen opmerkingen:

Een reactie posten