woensdag 2 maart 2011

Florida:: Anna Maria Island:: Live uw Uitzicht Dream vandaag - Golf SPECIAL

verblijf tussen: 4/2/11 & 4/30/11 deal verloopt: 22 dagen €300,00 off week tarief voor de maand April. Reguliere tarief van $1500,00. Speciale prijs is $1200,00 per week plus belasting deal # DMADSJ

Dit is een prachtige, onlangs gerenoveerde Anna Maria Island Beach front bovenste eenheid huur met 2 slaap kamers en 2 volledige bad kamers.  U wordt omringd door alle luxe van thuis, met inbegrip van een in eenheid was machine/droger, 50 "flatscreen TV in de woonkamer, 32-inch in Master. Onlangs gerenoveerd en volledig geassembleerde keuken met inbegrip van side-by-side koel kast met ijs, glas top bereik en vaatwasser (alle nieuwe roest vast staal).  Met het hedendaagse design, geweldige uitzicht en lui wandelingen op het strand dat u zult nooit willen verlaten!

Wakker naar de geluiden van de golven die het strand binnenkomt. Het is geweldig om te horen van de golven zoals je wakker in de Master slaap kamer

Deze eenheid is omgeven door vier tropische water lichamen, en biedt uitzicht water van elk venster met inbegrip van de Golf van Mexico naar het westen, de Tampa Bay naar het noorden, de Sarasota Bay in het zuiden en de binnenwateren van de Intra-Coastal van Florida's naar het Oosten.

Anna Maria Island heeft vier van de mooiste stranden in alle van Florida met 150 mijl van waterfront en 7 mijl van witte zand strand bekleed met piers van de visserij. Dit adembenemende witte poeder paradijs omvat de stranden van Coquina strand, Bradenton Beach, Holmes Beach en Anna Maria Island City Beach.

Wanneer u verlaten, deze unit biedt u de veiligheid en privacy van beschutte parkeer gelegenheid voor 2 voer tuigen, of u kunt de service te gebruiken gratis trolley op Anna Maria Island voor lokale winkels en prachtige eet.

Extra off-site activiteiten omvatten een 96 acre openbare recreatie park over-looking de Golf van Mexico, van de Pelikaan Man vogel reservaat, kerken, Bibliotheken, bioscopen, Anna Maria Island award winnende speler van Live Theater, Anna Maria Island award winnende restaurants, waaronder de Anna Maria Island oester Bar en de wereld beroemde picture perfect Florida zons ondergangen. U zult slechts 60 minuten van Busch Gardens, 90 minuten van Walt Disney World, Sea World en Universal Studios. Met onze nabijheid aan alle Florida pret parken is dit Anna Maria Island beach verhuur condo de perfecte locatie.

Contact eer ons nu te boeken deze beach verhuur condo en Live Your Dream vandaag!

Volledig vernieuwd Condo met de luxe van thuis - keramische tegels in de gehele, roest vrijs talen apparaten. Wordt geleverd met een complete keuken met was machine en droger

Het strand ligt op steen worp afstand. Binnen 90 stappen u de intensivering in de prachtige witte zand stranden van Anna Maria Island. Geen behoefte om in uw auto om naar het strand te gaan.

Januari 1-April 30 $1500,00 per plus belasting

Kunnen 1-December 15e 850,00 dollar per week plus belasting en schoonmaak kosten

Geen opmerkingen:

Een reactie posten