woensdag 23 maart 2011

Mexico: Pacific Coast: Puerto Vallarta: Vista del Sol Villas

Villa Vista del Sol is een bekende vakantiewoning gelegen op Los Muertos Beach in de Zona Romantica en op een korte loopafstand van het centrum van Puerto Vallarta. Playa Los Muertos is een van de meest populaire stranden van Puerto Vallarta die is bekleed met bars en restaurants die strand dienst.

Dit gezellige condominium omvat 2 slaapkamers, 2 badkamers, een charmante eetkamer en een keuken met alle nodige keukengerei en tabel instellingen. Deze eenheid heeft 1 kingsize bed en 2 enkele bedden die kunnen samen worden geduwd. Dit alles is afgewerkt met een private ocean view balkon openen uit de woonkamer.  Voorzieningen zijn 24-uurs conciërges, een restaurant en bar met Roomservice, een verwarmd zwembad van het dak, air conditioning (in slaapkamers) plafond Fans, 2 televisies met satelliettelevisie (Engels), dagelijkse schoonmaakservice (behalve op zondag), en internettoegang.

Gelegen op de westelijke Stille Oceaan kust van Mexico in de staat Jalisco, maakt Puerto Vallarta's charme het resort beroemd over de hele wereld. Samen met de geplaveide straatjes, prachtige stranden, overvloedig leven in zee, weelderige Sierra Madre Mountains, uitzonderlijke restaurants, fijne gastronomische Festival, nieuwe golfbanen en levendige cultuur is Puerto Vallarta van een Vakantiegangers paradijs dat heeft vastgehouden aan zijn unieke charme van het oude Mexico ondanks de toevoeging van deze moderne gemakken.

Rond de baai bieden prachtige stranden, weelderige jungles en sprankelende watervallen veel mogelijkheden voor de avontuurlijke, terwijl vijf sterren resorts, winkels en gastronomische restaurants van wereldklasse voldoen aan zelfs de meest verfijnde reiziger. Zich uitstrekt van het zuidelijke einde van de oude stad naar het centrale centrum, een onlangs uitgebreide en gerenoveerde promenade langs de Oceaan, genaamd de Malecon, passeert door een aantal winkels, restaurants en hotels, en vaak speelt gastheer voor bestandsextensies, breakdancers, clowns en kunstenaars.

De bewoners van Puerto Vallarta is zeer vriendelijk en in het algemeen bereid om te helpen met aanwijzingen en andere verzoeken. Oude stad Vallarta (of de Zona Romantica district) ten zuiden van de rivier Cuale is meer als een Mexicaanse stad en minder als een toeristische val.

Beautiful Banderas Bay, een van de grootste en diepste in de wereld, kan worden bewonderd van veel van de omringende heuvels exuberant in weelderige vegetatie. Ligt in de monding van de baai, legt op beide zijden van de rivier Cuale een charmante en pittoreske stadje met ware Mexicaanse geest, Puerto Vallarta.

Voor degenen die gewoon willen ontspannen, bieden Puerto Vallarta's vele gouden zand stranden een van de beste manieren om ervaring van de schoonheid en magie van de baai van Banderas. Een gedeelte van het strand genaamd de blauwe stoelen is het brandpunt van de gay village.

In het noorden geven de heuvels manier een beetje. Hier vindt u de mijl lange stukken van gouden zand stranden, rijke plantages van papaja en mango en, verwerkt terug langs tumbling rivieren en beken, kleine dorpjes waar het leven lijkt te verplaatsen in een ander tempo. Er zijn veel verschillende manieren om te verkennen van de baai.

In het zuiden trapsgewijs de heuvels naar de zee maken een rijke palet die de levendige groen gebladerte met de diepe blues van het water mengt. Nestle afgelegen baaien en kleine vissersdorpjes, waarvan vele nog steeds toegankelijk alleen door zee zijn aan hun voeten.

In het Oosten, de jungle geplateerd Sierra Madre Mountains, die snel stijgen tot meer dan 8000 meter, omringen en beschermen de stad tegen de wind en regelen de semi en vochtige weer.

En, in het westen, de baai van Banderas thuis van een grote verscheidenheid van aquatische leven. Bultrug walvissen komen hier om te paren van elk jaar van December tot maart, en zeeschildpadden nestelen op de stranden van mei tot oktober. Scholen van dolfijnen en giant manta rays wonen ook in deze wateren. De baai en de Marietas eilanden bieden een geweldige caleidoscoop van tropische vissen, snorkelaars, duikers en sportvissers gelijk te trekken.

Hoog seizoen 11/1 tot en met 4/30: $ 100/nt of $700 per week

Laag seizoen 5/1 tot en met 10/31: $ 80/nt of 560 dollar per week

Kerst en nieuw jaar 12/9 tot en met 1/3: $800 per week

3 nacht minimum

Geen opmerkingen:

Een reactie posten