dinsdag 22 maart 2011

Canada:: Newfoundland:: Carbonear:: oker Pit Cove - Oceanfront

Onze mooie 2-slaapkamer cottage in Oker Pit Cove is een gezellige plek om te ontspannen en genieten van het leven in een echte Newfoundland vissersdorp. Wij zijn een uur en een half in conceptie Bay North luchthaven de St. John's. Deze cabine is gesitueerd aan de Atlantische Oceaan. Het is een zeer comfortabele bungalow versierd met originele kunst van Newfoundland en geladen met charme. De keuken is volledig uitgerust met alles wat die u nodig zou kunnen hebben om te bakken, koken en eten. Alles wat die u nodig hebt om zijn uw boodschappen, die je op uw schijf in Carbonear kopen kunt.


De eetkamer biedt plaats aan 6, en heeft een dek van de achterkant die gezichten van de Oceaan, zodat u kunt kijken naar de walvissen tuit of terwijl u uw ontbijt eten in strijd. De woonkamer op de begane grond heeft een comfortabele bank en stoelen van de bibliotheek, en een prachtig uitzicht op de kleurrijke zout vak huizen overkant van de straat. De begane grond heeft ook 2 slaapkamers. De eerste slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en de tweede slaapkamer heeft een queenbed, en beide hebben nieuwe en luxe matrassen en superieure beddengoed. De badkamer heeft een douche/bad.


De kelder heeft een volledig uitgeruste wasruimte voor uw gemak. Er is ook een Familiekamer met een vouw-down couch (clik clak) die perfect geschikt is voor 2 kinderen of een extra volwassen gast. De familie kamer is digitale TV en een DVD-speler. Het huis heeft een Apple iMAC computer met hoge snelheid draadloos Internet en er is gratis, onbeperkt lange afstand binnen Noord-Amerika.

Oker Pit Cove is een vissersdorpje langs de Noord-oostelijke kust van het schiereiland Avalon, en meer in het bijzonder langs de Baccalieu Trail in conceptie Bay North. In het dorp kunt u lopen een minuut op de weg om te zien het oude kerkhof weer-gedragen. Als u twee minuten op de weg de andere kant lopen, komt u bij de wharf en vis plant. Hier kunt u kijken naar de visserij boten komen en gaan, voldoen aan de lokale vissers, en kijk als ze hun vangst getrokken hebben. Een ander pad zal leiden u naar het strand waar u de okerkleurige rotsen zien kunt. Het strand is een plek om te ontdekken het tij zwembaden, skip rotsen, en in de avond kunt u sommige brandhout terugbrengen en hebben een beetje vuur op het strand (brengen een emmer voor het blussen van de brand wanneer u klaar bent kunt u). Het gebied is vol van wandel- en ATV (quad) of fietsen routes dat u kunt verkennen. In de late zomer, kan u lopen buiten de deur zitten met een emmer en plukken bosbessen.


Als u wilt om te zwemmen, noordelijke Bay Sands park en het strand is een drie minuten rijden en zalm Cove strand is ongeveer 10 minuten de andere manier.  Ook de moeite waard het nemen van een rijden rond de veelheid van outports die de kust rond de baai dot.

140 Dollar CAD per nacht

950 Dollar CAD per week

Contacteer ons voor maandelijkse tarieven

Geen opmerkingen:

Een reactie posten