woensdag 7 december 2011

Single maar toch reizen met kerst? - Excite Spotlight

16:20 di 16 augustus 2011 single reizen kerst

De kerst komt eraan. Iedereen gaat iets leuks doen met familie en vrienden en jij bent alleen. Daarnaast ben je de kerst in Nederland wel een beetje beu, jij wilt als single lekker reizen met kerst.

Kerst in Leipzig met de singlereis van KRAS

KRAS heeft haar eerste singlereis voor de kerst al gepland staan. Wil jij lekker met andere singles kerst vieren in Duitsland en kijken wat je daar voor moois opdoet? Dan is deze reis ideaal voor jou. Voor € 409 verblijf je 5 dagen in het Ramada Treff Hotel in de mooie stad Leipzig. Niet alleen de overnachtingen zijn inclusief, maar ook: reis per bus, ervaren buschauffeur en gids, dagelijks ontbijtbuffet en een 4-gangendiner en andere luxebuffetten, leuke muziekavond, welkomstdrankje en stamppotbuffet bij afscheid. Nieuwsgierig geworden? Boek dan snel op www.kras.nl.

Kerst in Neckerdal met effeweg.nl

Ook Effeweg.nl is al druk aan het adverteren voor de kerstreizen. Wat dacht je van het vieren van kerst tijdens de 5-daagse singlereis naar Neckerdal in Duitsland? De reis kost € 359 en bevat zeer veel leuke opties, zoals een kerstviering met kerstmuziek, koffie, thee, koek en gezelschapsspellen, een bezoek aan het Weihnachtskonzert, een kegelmiddag in het hotel, een kerstwandeling met Glühwein, een dag entree voor het thermale bad. Daarnaast biedt het verblijf half pension, dus ook over het eten hoeft u zich geen zorgen te maken. Hierbij zit zelfs voor één dag een 5-gangen kerstdiner inbegrepen. Een reis waar je niet alleen goed van uitrust, maar die ook in het teken van gezelligheid staat. Interesse gewekt? Boek dan snel op www.effeweg.nl.

Skiën met kerst in Les Deux Alpes met Estivant

Jij wilt liever iets actiefs doen met kerst? Veel eten en lui voor de haard hangen ken je inmiddels wel. Jij wil de sneeuw in en lekker genieten van de après-ski samen met je single reisgenoten! Estivant heeft hier een ideale 9-daagse vakantie in de Franse Alpen voor. Voor maar € 719 logeer je in een exclusieve chalet die alleen gebruikt wordt door Estivant. Je vindt hier een sneeuwzekere omgeving en een skigebied met 220 km aan skipistes die op loopafstand van de chalet liggen. Daarnaast ligt de accommodatie dicht bij het centrum van Les Deux Alpes. Deze vakantie met half pension en skipas inbegrepen zal zeker zorgen voor een actieve, en zeker gezellige kerst in het mooiste gebied van Frankrijk. Warm geworden van deze omschrijving? Boek dan snel op www.estivant.nl.


View the original article here

Geen opmerkingen:

Een reactie posten