woensdag 7 december 2011

'Charme in de sneeuw' bij Het Frankrijk Huis - opReisGids.nl

Comfortabele chaletappartementen, geschikt voor families, soms met sauna en hammam. Of liever een groter chalet aan de piste, geschikt voor groepen of een VIP chalets voor de echte verwende wintersporter? Het Frankrijk Huis heeft haar aanbod gebundeld onder de noemer 'Charme in de sneeuw'.

In Charme in de sneeuw ligt de focus op lifestyle en kwaliteit. In de brochure worden de leukste, mooiste en nieuwste pareltjes in de Franse Alpen gepresenteerd. Het aanbod van charmante wintersportvakanties in Frankrijk staat tevens online op www.frankrijkhuis.nl. De huizen zijn gebundeld in diverse thema's.

Family Ski
Chaletappartementen aan of bij de piste, die alles in huis hebben voor een familievakantie in de sneeuw. Daarbij is ook gekeken naar extra faciliteiten zoals zwembad, sauna, hammam, skishop, overdekte parking, broodservice en cateringmogelijkheden. Speciale aandacht voor de kids met gratis helm bij skihuur, gratis skipakket voor de kleintjes tot 6 jaar en Nederlandstalige skiles.

Ski d'amis
Comfortabele en sfeervol ingerichte chalets en appartementen met voldoende slaap- en badkamers voor grotere gezelschappen in skigebieden van formaat.

VIP chalets
Bijzondere chalets in topskiresorts voor de verwende wintersporter. Inclusief de service van chaletpersoneel en optionele extra's zoals massage-aan-huis, kinderoppas en chauffeur.

Charmehotels in de sneeuw
Sfeervolle, romantische of trendy hotels in grote en kleine skioorden, waar charme en persoonlijk onthaal extra cachet geven aan het verblijf.

Skideluxe Sneeuwhotels
Een selectie van exclusieve skihotels in befaamde Franse skioorden. One-of-a kind hotels, die garant staan voor een wintersportbeleving op topniveau.

Internet: www.frankrijkhuis.nlView the original article here

Geen opmerkingen:

Een reactie posten