woensdag 7 december 2011

4 september: Open dag op Vrijetijdspark De Rotonde - CulemborgseCourant.nl

Door: Vrijetijdspark De Rotonde | donderdag 01 september 2011 21:31
0 reacties


Vrijetijdspark De Rotonde in Enspijk organiseert zondag 4 september van 13.00 uur tot 16.00 uur een open dag voor het nieuwe chaletgedeelte ‘De Driemaster’.

Uniek is de ligging van de waterchalets: ze staan op palen boven de vier hectare grote vijver van de Rotonde. Ook zijn er mooie ruime plaatsen voor chalets op het land beschikbaar.

Er is ook informatie verkrijgbaar over stacaravanplaatsen op de camping.Vrijetijdspark De Rotonde is door zijn centrale ligging midden in de Betuwe snel en gemakkelijk bereikbaar. De gasten genieten van het buitenleven vanuit hun eigen chalet of stacaravan. Kinderen vermaken zich bij het zwemstrand, de waterspeeltuin, de springkussens en de speeltuintjes.

Het vrijetijdspark kent verschillende openingstijden voor het chaletpark en het campinggedeelte. De camping is open van 1 april tot 1 oktober, het chaletpark het gehele jaar. De chalets zijn uitsluitend bestemd voor recreatief gebruik, permanente bewoning is niet toegestaan. Meer informatie op www.vrijetijdsparkderotonde.nl

Locatie: Vrijetijdspark De Rotonde, Enspijk, Panweg 1, Culemborg

Start datum/tijd: 04-09-2011 13.00
Eind datum/tijd: 04-09-2011 16.00


View the original article here

Geen opmerkingen:

Een reactie posten