woensdag 7 december 2011

Huwelijksreis van Kim K.: 2.417 euro per nacht voor hotelkamer - De Morgen

Na hun sprookjeshuwelijk vorige maand, verbaast het haast niemand dat Kim Kardashian ook van haar huwelijksreis in stijl zou genieten. Ze beleefde haar wittebroodsweken in het hotel Santa Caterina aan de Italiaanse Amalfikust, Kim en Kris betaalden 2.417 euro per nacht voor de huwelijkssuite.

Kim Kardashian en haar kersverse man Kris Humphries. Kim Kardashian en haar kersverse man Kris Humphries. © getty De suite is meer bepaald een chalet met twee verdiepingen, met een gigantische slaapkamer, grote badkamer met jacuzzi, een terras met privétuin en een eigen zwembad. Kim en haar kersverse echtgenoot Kris Humphries genoten van elkaars gezelschap door voornamelijke  te ontspannen in de zon. Kim vertelt over de reis: "Het was perfect, we hebben wat quality-time ingehaald."

Kussen en knuffelen

Het paar hield diners aan het zwembad, romantische wandelingen bij zonsondergang, de twee konden elkaar ook niet loslaten, volgens getuigen waren ze constant aan het kussen en knuffelen, zonder zich iets van de anderen aan te trekken. Een gast vertelt: "De twee hadden enkel oog voor elkaar, ze zaten in hun eigen wereldje." De huwelijksreis was eigenlijk een verrassing voor Kim, zij dacht dat ze pas volgend jaar op reis konden door haar werkverplichtingen. "We wilden wachten tot volgende zomer, maar Kris verraste me op het laatste nippertje."

Fortuin

Over financiën moeten de twee zich alvast geen zorgen maken, Kim zou aan haar huwelijksfoto's meer dan 1 miljoen euro verdiend hebben, ze verkocht ze aan het magazine People. De televisierechten verkocht ze aan de omproep E, wat op 9 en 10 oktober zal worden uitgezonden. Ze kreeg ook 220.000 euro voor de aankondiging van de verloving en 73.000 euro voor de foto's van haar pre-huwelijksfeest. Kim zou haar fortuin hebben veiliggesteld door een huwelijkscontract te ondertekenen. Kris, die als NBA-ster niet te klagen heeft, heeft wel aanzienlijk minder geld dan zijn echtgenote. (ep)

View the original article here

Geen opmerkingen:

Een reactie posten