woensdag 7 december 2011

Kim Kardashian's huwelijkreis kostte aardig wat! - ShowbizNewz.nl

Kim Kardashian's huwelijkreis kostte aardig wat!
12 september 2011, Maandag  

Na de sprookjesbruiloft van ',WIDTH,100);" href="http://kimkardashian.showbiznewz.nl/" target="_blank">Kim Kardashian en ',WIDTH,100);" href="http://krishumphries.showbiznewz.nl/" target="_blank">Kris Humphries hebben ze ook overduidelijk genoten van hun huwelijkreis. De twee tortelduifjes gingen naar het hotel Santa Caterina aan de Italiaanse Amalfikust en ze betaalden maar liefst 2.417 euro per nacht voor de huwelijkssuite!

De suite is meer een chalet met twee verdiepingen, een gigantische slaapkamer, grote badkamer met jacuzzi, een terras met privétuin en een eigen zwembad. Kim vertelt over de reis: "Het was perfect, we hebben wat quality-time ingehaald."

Over financiën hoeven de twee zich overigens totaal geen zorgen te maken. Kim zou aan haar huwelijksfoto's meer dan 1 miljoen euro verdiend hebben, ze verkocht de foto's aan het magazine People. De televisierechten verkocht ze aan de omproep E. Ook kreeg ze 220.000 euro voor de aankondiging van de verloving en 73.000 euro voor de foto's van haar pre-huwelijksfeest. Kris die een NBA-ster is heeft ook niks te klagen, al heeft hij wel minder vermogen als zijn lieftallige vrouw.

Door: Natascha
Foto's: Reporters B.V.


? 2011 Showbiznewz.nl - Alle rechten voorbehouden503 keer gelezen

View the original article here

Geen opmerkingen:

Een reactie posten