woensdag 7 december 2011

Groter aanbod luxe catered chalets van Wens chalets - Verstuur Persbericht (persbericht)

Wens chalets, Nederlands grootste catered chalet specialist – dat dit jaar haar 35 jarig bestaan viert – heeft haar aanbod luxe chalets uitgebreid met 2 schitterende nieuwe chalets in Oostenrijk. Chalet Acla in Fiss en chalet Artvita in Ischgl.

De reisorganisatie zorgt met haar succesformule dat de wintersporter zoveel mogelijk kan genieten van de sneeuw en andere geneugten die de wintersportvakantie te bieden heeft. Met deze nieuwe aanwinsten wordt de kwaliteit van de chalets en verzorging naar een nog hoger niveau getild.

Chalet Acla is alweer het vierde chalet van Wens chalets in het bij families en jongeren populaire wintersportdorp Fiss en zorgt daarmee voor een ruim en gevarieerd aanbod in dit gezellige dorp. Het chalet is deze zomer afgebouwd en biedt een mooie mix tussen moderne architectuur en de bekende Tiroolse bouwstijl. Prachtige hemelbedden, een gezellige huisbar, een sauna en een rustruimte met een fantastisch uitzicht zijn enkele van de pluspunten van dit chalet.

Het nieuwe chalet Artvita in Ischgl is zo mogelijk nog indrukwekkender. De bestemming Ischgl stond al een tijdje bovenaan het verlanglijstje van Wens chalets, maar dat zij uiteindelijk zo een spectaculair huis konden bemachtigen moet ook voor de reisorganisatie zelf een aangename verassing zijn.
Chalet Artvita is een voormalig viersterren hotel dat pas in 2010 is gebouwd en is zonder twijfel één van de mooiste chalets uit de 35 jarige geschiedenis van Wens chalets. Het chalet beschikt in totaal over 13 slaapkamers met 51 bedden en 3 afzonderlijke appartementen. De kamers zijn nieuw, ruim en bieden plaats aan 2 tot 6 personen. Alle kamers zijn voorzien van een moderne badkamer met bad en/of regendouche. De kamers beschikken verder over een flatscreen en wireless internet. Het diner wordt geserveerd in de sfeervolle en ruime eetkamer, voor een drankje kunt u terecht in de bar en/of op het panoramaterras met een fantastisch uizicht over het dorp. Na het skiën kunnen de gasten ook hier ontspannen in de wellnessoase met sauna’s, douches en een rustruimte.

Het is duidelijk dat Wens chalets mee gaat in de ontwikkelingen van de markt waarbij luxe de standaard wordt, maar het is goed om te zien dat zij ook de groepen met een kleiner budget niet uit het oog verliest.


View the original article here

Geen opmerkingen:

Een reactie posten