zaterdag 25 juni 2011

Telluride Blues en brouwt Festival, 16-18 September 2011

ROBERT CRAY VOLTOOIT HET TELLURIDE BLUES & BROUWT FESTIVAL LINEUP
2 Juni 2011 de Telluride Blues & brouwt Festival terug naar Telluride Town Park September 16-18e kick-off van een andere ongelooflijke jaar van goede muziek, leuk, en enkele van de beste brouwerijen in het land. Dit jaar gebeurtenis markeert het 18e jaarlijkse festival en Blues & brouwt is trots aan te kondigen van de vijf-time Grammy winnende Robert Cray aan het festival lineup.Robert Cray leidt de Blues Hall of Fame voor de klasse van 2011. Cray heeft zich gevestigd als een van de meest populaire artiesten in blues en heeft sindsdien een dominante kracht in blues. Hij hielp om de blues op het nationale toneel reignite in de jaren 1980 met zijn doorbraak album "Strong Persuader" in 1986. Zijn soulvolle stem, creatieve gitaar werk, zinvolle liederen en schitterende live-optredens, toont waarom Cray zijn klim naar internationale roem en een voor de 2011 Blues Hall of Fame inductee heeft verdiend. Robert Cray intieme prestaties onder de sterren in Telluride stad Park.Three-dag passeert, Juke Joint tickets, niet te missen en camping pasjes zijn momenteel te koop nu. Één dag tickets voor vrijdag, zaterdag en zondag gaan op de verkoop 1 juli.
De 18e jaarlijkse Telluride Blues & brouwt Festival Lineup is aangekondigd!
20 APRIL 2011

Het 18e jaarlijkse Telluride Blues & brouwt Festival aangekondigd een ongekende line-up van talent vandaag, met inbegrip van headliners Willie Nelson, The Flaming Lips en Big Head Todd en de Monsters. Dit jaar Festival lineup verschuift naar nieuwe hoogten met nieuwe en onvergetelijke optredens op het podium van Telluride Town Park genade.

"Dit jaar is een van de meest eclectische en spannende opstellingen in de geschiedenis van het festival," zei Steve Gumble, President en oprichter van het Festival. "Dit weekend beschikt over geweldige muzikaal talent en late night Juke Joint performances om het huis naar beneden!"


View the original article here

Geen opmerkingen:

Een reactie posten