donderdag 23 juni 2011

Belvilla zet vakantiehuizen in als slim alternatief voor conferentieoord

Meerdaagse strategie- en teambuildingsessies – in bedrijfsjargon ook wel ‘heisessies’ genaamd – vinden traditioneel plaatst in (vaak dure) conferentieoorden. Nu veel bedrijven de broekriem aantrekken, groeit echter de vraag naar zakelijke verblijfsmogelijkheden in een inspirerende omgeving tegen een aantrekkelijke prijs. Vakantiehuizenspecialist Belvilla speelt in op deze ontwikkeling en is er van overtuigd dat het verblijf in een kasteel, een oude pastorie of een volledig gerenoveerde hoeve bijdraagt aan een ongedwongen en comfortabele werksfeer. Daarom biedt zij nu Business Belvilla’s; een bijzondere selectie representatieve vakantiehuizen geschikt voor zakelijke sessies.

De Business Belvilla’s zijn zonder uitzondering fraai gelegen en gevestigd in de buurt van verschillende sport- en ontspanningsactiviteiten. Daardoor zijn ze bijzonder geschikt om een zakelijke sessie te verrijken met activiteiten in het kader van teambuilding. Ook heeft de huiselijke setting  van het verblijfsoord vaak een inspirerend effect. Volgens Belvilla-directeur Hedwig Wassing is de markt nu rijp voor dit nieuwe aanbod. “We merken dat bepaalde vakantiehuizen nu ook door bedrijven worden gehuurd. Er is vraag naar vergaderruimte met iets extra’s en onze huizen bieden precies dat. Met name de ongedwongen vakantiesetting blijkt de teamspirit sterk te bevorderen.” 

Belvilla start met een 75-tal speciaal geselecteerde huizen in Nederland, België (Vlaanderen en Ardennen) en Duitsland. Het gaat om huizen met veel comfort, goed uitgeruste keuken en voldoende slaap- en badkamers, die alle een geschikte ruimte bieden om te vergaderen. Afhankelijk van de locatie biedt het huis ook een separate vergaderruimte, draadloos internet, een beamer of presentatieschermen. De basisvoorzieningen kunnen in overleg worden uitgebreid met aanvullende diensten zoals catering en activiteiten. De huizen zijn zo geselecteerd dat ze voldoende privacy bieden voor teams van 4 tot 50 personen, met soms tot wel 22 slaapkamers in een huis.

 “Op dit moment zoeken veel bedrijven naar locaties voor hun najaarsmeetings en daarom hebben we besloten om Business Belvilla’s nu te lanceren”, aldus Wassing. Vanaf nu zijn de Belvilla’s voor zakelijk gebruik te boeken via de website www.belvilla.nl/vergaderlocatie. Daarbij kan eenvoudig gezocht worden op zowel locatie als voorkeursfaciliteiten en bijvoorbeeld aantal slaapkamers.

Fotobijschrift: ‘Een heisessie in een kasteel, een chalet of op een landgoed. Ongedwongen en inspirerend, een huiselijke setting met zakelijke faciliteiten. Business Belvilla’s: huizen met vergaderruimtes, internet, voldoende privacy en uitermate geschikt voor teambuildinguitjes in de omgeving. Belvilla speelt hiermee in op de groeiende vraag naar zakelijke verblijfsmogelijkheden tegen een aantrekkelijke prijs.’

Belvilla is specialist in de online verhuur van vakantiehuizen. De reisorganisatie is marktleider in de Benelux en één van de grootste Europese spelers in de vakantiehuizenverhuur. De organisatie bestaat ruim 30 jaar en verzorgt jaarlijks voor bijna 550.000 gasten een verblijf in één van de 20.000 vakantiehuizen in 19 Europese landen. Belvilla onderscheidt zich met unieke, aantrekkelijk geprijsde vakantiehuizen op een plaats waar altijd iets te beleven is. Zoeken en boeken gaat eenvoudig op www.belvilla.nl. Belvilla is lid van de ANVR, SGR en Thuiswinkel en maakt deel uit van de holding @Leisure Group.


View the original article here

Geen opmerkingen:

Een reactie posten