maandag 20 juni 2011

Lampard vraagt WAG ten huwelijk op vakantie in LA - Het Laatste Nieuws

Frank Lampard heeft van zijn zomervakantie in Los Angeles en Las Vegas gebruik gemaakt om zijn WAG, de bekende Engelse televisiepresentatrice Christine Bleakley, ten huwelijk te vragen. De middenvelder van Chelsea trakteerde zijn 32-jarige leeftijdsgenote Bleakley op een knoert van een verlovingsring, bezet met diamanten en ter waarde van 135.000 euro.

Maanden voorbereiding
Op de luchthaven LAX spatte het liefdesgeluk van het koppel: zelfs terwijl ze incheckten konden ze de handen niet van elkaar houden. Naar verluidt heeft 'Lamps' drie maanden gestoken in de voorbereiding van de speciale vakantie, die hem ook zo'n 170.000 euro heeft gekost. Toch zou de huwelijksaanvraag op zich niets speciaal geweest zijn, volgens de presentatrice van de ITV-ochtendshow 'Daybreak'. Na een romantische lunch aan het strand ging Lampard door de knieën en kwam hij met zijn ring op de proppen, waarna Bleakley het de tien minuten daarop niet meer droog hield.

Noord-Ierland
Een trouwdatum ligt nog niet vast, maar wel is geweten dat de trouwerij zal doorgaan in Noord-Ierland waarvan de ouders van Bleakley afkomstig zijn. Lampard was eerder al verloofd met het Spaanse model Elen Rives. Uit die relatie heeft hij twee dochters, Luna en Isla. (odbs)

Aan het laden ...
Aan het laden ...

View the original article here

Geen opmerkingen:

Een reactie posten