zaterdag 4 juni 2011

Messi krijgt klap tijdens korte vakantie - Goal.com

UEFA Champions League Final, Barcelona v Manchester United, Lionel MessiUEFA Champions League Final, Barcelona v Manchester United, Lionel MessiMessi begon zijn loopbaan bij Newell's Old Boys, de rivaal van Rosario Central en is een uitgesproken fan van zijn oude club. De Argentijn was met twee vrienden aan het lunchen in Club de la Milanesa toen schoolkinderen zich buiten het restaurant verzamelden en hem om een foto vroegen. Messi besteedde aandacht aan zijn fans toen een Rosario Central-supporter hem opmerkte.

De man deelde een klap uit aan de voetballer alvorens hij door de menigte werd overmeesterd. Messi reageerde niet op de actie van de man en trok zich onopvallend terug. Hij verliet het restaurant kort daarna ongedeerd.

Het is de tweede keer in korte tijd dat Messi door iemand wordt belaagd. Afgelopen zaterdag tijdens de Champions League-finale tegen Manchester United stormde een fan het veld op. De actie van die supporter was echter een stuk onschuldiger. Hij hing een sjaal om de nek van Messi.

Word nu fan van Goal.com op en volg het laatste nieuws op

if (typeof hideMashLogic == 'undefined' || (!hideMashLogic)){ document.write(''); document.write(''); }

Geen opmerkingen:

Een reactie posten