vrijdag 8 juli 2011

Laat je kinderen je libido op vakantie niet verpesten - Het Laatste Nieuws

Hoewel vakantie vaak goed is voor je seksleven, is het niet altijd evident om met kleine kinderen een stomende vrijpartij te hebben. Denk maar aan geluidsdoorlatende tenten, krappe hotelkamers en een kroost die constant geëntertaind moeten worden, daarom enkele tips. Grote badkamers zijn een bonus op hotel, zo kunnen jullie samen een bad of douche nemen en weten de kinderen dat ze jullie even met rust moeten laten. "Tijd is essentieel voor ouders, zeker op vakantie" aldus auteur van 'The Mominatrix's Guide to Sex: A no-surrender advice book for naughty moms' Kristen Chase. "Neem je subtiele vibrator in de vorm van een badeendje mee en je kinderen zullen echt denken dat het badtijd is."

Zelfde kamer
Wanneer je in een kamer met je kind deelt en je niet te veel lawaai met het hotelbed, wat al eens durft te piepen en te kraken, wil maken, ga dan op de grond liggen. Dit is een opwindend alternatief, want het wakker maken van een baby kan je stemming danig verstoren. Leg eerst kussens en dekens op de grond voor een comfortabel gevoel. Ook kun je vluchten naar het balkon. Bij baby's neem je wel best de babyfoon mee. Ook hier heb je de extra sexy factor van betrapt te worden.

Kamperen
Als je gaat kamperen en je schrik hebt voor te veel lawaai, kun je gebruik maken van de auto. Dit isoleert het geluid iets beter, waardoor je meer in alle rust je gang kunt gaan. Zorg voor privacy met een handdoek of zonnescherm. Je zult je weer even een student voelen.

Creativiteit

Seks hoeft niet altijd geslachtsgemeenschap in te houden, je kunt andere technieken herontdekken, die minder opvallend of minder lawaaierig zijn. Laat je fantasie de vrije loop en zet je handen en mond aan het werk. (ep)

Aan het laden ...
Aan het laden ...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten