zaterdag 12 mei 2012

Vakantie Kroatië in de lift

Eindhoven, 26 april 2012

Bestemming Kroatië groeit sterk; opvallend in de huidige afwachtende vakantiemarkt. Vakantiehuizenspecialist Belvilla ziet een boekingstoename van ruim 20% ten opzichte van 2011. De herkomst van de boekingen toont aan dat niet alleen Nederlanders, maar ook Duitsers en Belgen gecharmeerd zijn van deze Mediterrane bestemming. Om in deze groeiende behoefte te voorzien, streeft Belvilla naar een ruime verdubbeling van het aanbod. Voor het eind van dit jaar verwacht de vakantiehuizenspecialist een uitbreiding tot circa 400 Kroatische vakantiehuizen.

Belvilla heeft deze zeer forse uitbreiding reeds in gang gezet met een veertigtal veelal luxere woningen. Het nieuwe aanbod bevindt zich met name in Dalmatië en op de vele eilanden, waaronder bijvoorbeeld het Pašmaneiland voor de kust bij Zadar en de eilanden Brac en Hvar ten zuiden van Split. Vanwege de capaciteit van circa zes tot veertien personen zijn de nieuwe vakantiehuizen perfect voor meerdere gezinnen of een vakantie met drie generaties. Deze woningen vullen het reeds bestaande aanbod op Istrië goed aan.

Belvilla biedt de Kroatiëliefhebber een ruime keus aan luxe villa’s met zwembad, landhuizen, woningen op kleinschalige vakantieparken en back to basic vissershuisjes. Op korte termijn verwacht Belvilla een uitbreiding van wat meer eenvoudige vakantiehuizen en appartementen dichtbij zee op de eilanden en het schiereiland Istrië.

Kroatische vakantiehuizen van Belvilla: http://www.belvilla.nl/vakantiehuis-kroatie

Belvilla is specialist in de online verhuur van vakantiehuizen. De reisorganisatie is marktleider in de Benelux en één van de grootste Europese spelers in de vakantiehuizenverhuur. De organisatie bestaat ruim 30 jaar en verzorgt jaarlijks voor bijna 550.000 gasten een verblijf in één van de 20.000 vakantiehuizen in 20 Europese landen. Belvilla onderscheidt zich met unieke, aantrekkelijk geprijsde vakantiehuizen op een plaats waar altijd iets te beleven is. Zoeken en boeken gaat eenvoudig op www.belvilla.nl. Belvilla is lid van de ANVR, SGR en Thuiswinkel en maakt deel uit van de holding @Leisure Group.

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Belvilla
Ellen Oude Grotebevelsborg, persvoorlichter
Tel.          040 – 216 36 12
E-mail:     Ellen.OudeGrotebevelsborg@leisure-group.eu
Website:  www.belvilla.nl/pers
Twitter:    @Belvilla_pers, http://twitter.com/belvilla_pers
LinkedIn:  http://www.linkedin.com/in/ellenoudegrotebevelsborg

Consumenten kunnen voor meer informatie contact opnemen met Belvilla.


View the original article here

Geen opmerkingen:

Een reactie posten