zaterdag 12 mei 2012

Trend: huwelijksreis steeds persoonlijker

Een persoonlijke invulling geven aan je bruiloft, is de trend in huwelijksland. Deze trend vertaalt zich nu ook door naar de huwelijksreis. Onderzoek laat drie honeymoontrends zien. Ten eerste wensen kersverse bruidsparen een authentieke, kleinschalige bestemming vol sfeer, daarnaast richten ze zich steeds meer op ‘slow travel’ en ten slotte zoeken ze voor hun huwelijksreis vaker een stedentrip. Daarom heeft Belvilla, marktleider in vakantiehuizenverhuur, speciaal voor trouwlustigen een huwelijksreisselectie samengesteld op www.belvilla.nl/huwelijksreis.

De drie trends uit het onderzoek van Huwelijksreis Wijzer sluiten perfect aan bij het aanbod van Belvilla. Een vakantiehuis biedt van nature relatief veel ruimte en privacy in een persoonlijke, authentieke sfeer, waardoor pasgetrouwden in alle rust van elkaar kunnen genieten. De trend van ‘slow travel’ past eveneens goed bij een vakantiehuis. Het laat je de streek van binnenuit ontdekken en voelt aan als een tweede thuis, alsof je er werkelijk even woont. Ten slotte heeft Belvilla de afgelopen jaren haar aanbod in stedentrips fors uitgebreid naar inmiddels bijna veertig Europese steden. Bekende steden als Parijs, Barcelona en Rome hebben hun plaats gevonden, maar Belvilla biedt ook sfeervolle stadswoningen in minder bekende stedentripbestemmingen als Verona, Porto en Sevilla.

De huwelijksreispagina van Belvilla biedt een selectie van relatief kleine vakantiehuizen, variërend van super-de-luxe tot knus en romantisch. Het honeymoonaanbod geeft onder meer suggesties voor kasteelovernachtingen, huwelijksreizen aan zee en romantische stedentrips.

In Calabrië, de voet van de Italiaanse laars, bevindt zich direct aan zee bijvoorbeeld een robuust, 7e-eeuws Noormannenkasteel. Hier tref je het kasteelappartement Corpo di Guardia, ingericht met antieke meubelen van de markiezenfamilie die nog steeds eigenaar is. Het slaapkamerraam en het terras bieden een sensationeel uitzicht op zee.

De romantiek van een stad als Florence komt helemaal tot leven in het stadsappartement Piazza Signoria con Vista. Het appartement doet zijn naam eer aan: het terras kijkt uit op het beroemde Piazza dell Signoria, met onder meer het kenmerkende Palazzo Vecchio.


De Belvilla themawebsite voor huwelijksreizen: www.belvilla.nl/huwelijksreis
Het stadsaanbod van Belvilla: www.belvilla.nl/stedentrips

Belvilla is specialist in de online verhuur van vakantiehuizen. De reisorganisatie is marktleider in de Benelux en één van de grootste Europese spelers in de vakantiehuizenverhuur. De organisatie bestaat ruim 30 jaar en verzorgt jaarlijks voor bijna 550.000 gasten een verblijf in één van de 20.000 vakantiehuizen in 20 Europese landen. Belvilla onderscheidt zich met unieke, aantrekkelijk geprijsde vakantiehuizen op een plaats waar altijd iets te beleven is. Zoeken en boeken gaat eenvoudig op www.belvilla.nl/. Belvilla is lid van de ANVR, SGR en Thuiswinkel en maakt deel uit van de holding @Leisure Group.


View the original article here

Geen opmerkingen:

Een reactie posten