vrijdag 11 mei 2012

Belvilla ziet groeiende wens naar authenticiteit op Ibiza

Met een forse uitbreiding van circa 75 nieuwe vakantiehuizen op Ibiza verwacht Belvilla tegemoet te komen aan de groeiende wens om een authentieke vakantie te vieren op dit populaire Spaanse eiland. Alhoewel Ibiza voor velen de naam van feesteiland heeft, biedt deze bestemming ook volop mogelijkheden voor gezinnen, rustzoekers en liefhebbers van natuur en couleur locale.

De villa’s en finca’s die Belvilla aanbiedt, liggen verspreid over heel Ibiza, met een concentratie in het zuidwesten en het noordoosten. Het aanbod bestaat uit comfortabele tot zeer luxe vakantiewoningen, variërend in grootte van twee tot zestien personen. Bijna alle huizen beschikken over een (privé)zwembad. Circa een kwart van de vakantiehuizen op Ibiza behoort tot de recent gelanceerde Belvilla Elite Collection, een strikte selectie van luxe, perfect afgewerkte vakantiehuizen, veelal met extra services, zoals een kok of babysit. Belvilla verwacht het aanbod op Ibiza in de loop van 2012 nog verder uit te breiden naar ruim 100 vakantiehuizen.

Om in de groeiende wens naar karakteristieke vakantiehuizen te voorzien, heeft Belvilla het totale aanbod uitgebreid met +20% ten opzichte van vorig jaar. Naast de forse uitbreiding op Ibiza is het Belvilla-aanbod eveneens gegroeid in Spanje als geheel (+26%). De populariteit van Zuid-Europa toont zich tevens in een groeiend aanbod in Portugal (+60%) en Italië (+42%). De groei in Portugal zit voornamelijk aan de Algarve. Daarnaast biedt Belvilla nu ook woningen aan op bloemeneiland Madeira. De Italiaanse groei is vooral te vinden in Toscane, het Italiaanse Merengebied, Sicilië en Ligurië. Ook het Belvilla-aanbod in de Belgische Ardennen (+23%) en Oostenrijk (+10%) nam toe.

Belvilla is specialist in de online verhuur van vakantiehuizen. De reisorganisatie is marktleider in de Benelux en één van de grootste Europese spelers in de vakantiehuizenverhuur. De organisatie bestaat ruim 30 jaar en verzorgt jaarlijks voor bijna 550.000 gasten een verblijf in één van de 20.000 vakantiehuizen in 20 Europese landen. Belvilla onderscheidt zich met unieke, aantrekkelijk geprijsde vakantiehuizen op een plaats waar altijd iets te beleven is. Zoeken en boeken gaat eenvoudig op www.belvilla.nl/. Belvilla is lid van de ANVR, SGR en Thuiswinkel en maakt deel uit van de holding @Leisure Group.


View the original article here

Geen opmerkingen:

Een reactie posten