donderdag 10 mei 2012

Belvilla introduceert Elite Collection

Speciaal voor de liefhebbers van luxe en privacy heeft Belvilla, specialist in vakantiehuizen, de Elite Collection samengesteld. Deze zeer strikte selectie van superluxe vakantiewoningen bevat enkel vijf sterren woningen met zeer uitgebreide faciliteiten en een perfecte afwerking.

De luxe vakantievilla’s, uitzonderlijke chalets en exclusieve landhuizen en kastelen in de Elite Collection bevinden zich in de Belgische Ardennen, Vlaanderen, Duitsland, Frankrijk, Italië, Nederland, Oostenrijk, Portugal, Spanje en Tsjechië. Deze tophuizen variëren in grootte van 2 tot 32 personen en beschikken veelal over een privézwembad, jacuzzi of sauna, bij voorkeur aangevuld met extra diensten als een babysitter of kok. Op Ibiza worden Belvilla Elite-gasten bijvoorbeeld ontvangen op de luchthaven, kan een auto geregeld worden, evenals een massage aan de rand van het privézwembad. Kwaliteit en service staan zeer hoog in het vaandel.

Belvilla heeft de Elite Collection samengesteld om nog beter tegemoet te komen aan de wens van ultiem vakantievieren in luxe, het hele jaar door. Aan de Portugese Algarve biedt de vakantiehuizenspecialist gerenoveerde quinta’s die gasten laten genieten van luxe, sfeervolle dorpen, mooie stranden en prachtige golfbanen. Sommige villa’s beschikken over een eigen putting green, zoals Villa Mattaluka. En in de Dordogne staat zelfs een kasteel met privégolfbaan. De komende maanden verwacht de vakantiehuizenspecialist dit selecte aanbod verder uit te breiden.

Belvilla Elite Collection: www.belvilla.nl/elite-collection

Belvilla is specialist in de online verhuur van vakantiehuizen. De reisorganisatie is marktleider in de Benelux en één van de grootste Europese spelers in de vakantiehuizenverhuur. De organisatie bestaat ruim 30 jaar en verzorgt jaarlijks voor bijna 550.000 gasten een verblijf in één van de 20.000 vakantiehuizen in 20 Europese landen. Belvilla onderscheidt zich met unieke, aantrekkelijk geprijsde vakantiehuizen op een plaats waar altijd iets te beleven is. Zoeken en boeken gaat eenvoudig op www.belvilla.nl/. Belvilla is lid van de ANVR, SGR en Thuiswinkel en maakt deel uit van de holding @Leisure Group.


View the original article here

Geen opmerkingen:

Een reactie posten