zondag 13 mei 2012

De beste vakantiehuizen van 2011

Binnen het Belvilla-aanbod van ruim 20.000 vakantiehuizen bevinden zich acht prijswinnaars. Voor de tweede keer heeft de @Leisure Group, moeder van Belvilla, de duizenden vakantiehuizen in eigen portfolio beoordeeld op diverse criteria van gastvrijheid en klantvriendelijkheid. De prijswinnaars van 2011 bevinden zich in acht vooraf gedefinieerde regio’s, verspreid over heel Europa.

De vakantiehuizen van Belvilla zijn veelal in handen van particuliere eigenaren. Dit maakt ieder vakantiehuis persoonlijk en uniek. De award is in het leven geroepen om vakantiehuiseigenaren nog meer te stimuleren om gastvrijheid voorop te stellen. In de toekenning van de prijs speelt de waardering van gasten een belangrijke rol. De winnende vakantiehuizen van 2011 scoren bijvoorbeeld alle een 9,5 of hoger in de online enquêtebeoordeling. Dit enquêtecijfer geeft websitebezoekers per vakantiehuis een onafhankelijk inzicht in de ervaring van eerdere gasten.

Daarnaast telt de huispresentatie mee, waar een vakantiehuiseigenaar ook invloed op kan uitoefenen als echte kenner. Zo treffen websitebezoekers op Belvilla.nl naast een uitgebreide fotopresentatie per vakantiewoning bijvoorbeeld ook tips van de huiseigenaar. Deze tips kan een huiseigenaar schriftelijk tonen, maar tevens met een icoontje markeren in de locatiekaart van Google Maps die de ligging van ieder individueel vakantiehuis toont. Op deze manier streeft Belvilla naar een optimale, eerlijke weergave van ieder vakantiehuis.

Een bijzondere prijswinnaar is de monumentale boerderij Hefswal in Groningen. Deze villaboerderij met riant en rijk gedecoreerd voorhuis stamt uit het begin van de 20e eeuw en staat symbool voor de rijkdom van de Groningse boeren in die tijd. Dit opvallende vakantiehuis heeft nog steeds de historische kenmerken en authentieke ornamenten van toen, gecombineerd met het comfort en de luxe van nu. Zo zijn er nog de bedsteden van het vroegere personeel, mozaïeken en glas-in-loodramen. De oude rosmolen, destijds aangedreven door paarden, is zelfs nog intact. Een verwarmd binnenzwembad met terras, een sauna en een jacuzzi maken een verblijf in deze luxe groepswoning compleet.

Voor een overzicht van de top 10 per regio: www.belvilla.nl/tophuizen

Belvilla is specialist in de online verhuur van vakantiehuizen. De reisorganisatie is marktleider in de Benelux en één van de grootste Europese spelers in de vakantiehuizenverhuur. De organisatie bestaat ruim 30 jaar en verzorgt jaarlijks voor bijna 550.000 gasten een verblijf in één van de 20.000 vakantiehuizen in 20 Europese landen. Belvilla onderscheidt zich met unieke, aantrekkelijk geprijsde vakantiehuizen op een plaats waar altijd iets te beleven is. Zoeken en boeken gaat eenvoudig op www.belvilla.nl/. Belvilla is lid van de ANVR, SGR en Thuiswinkel en maakt deel uit van de holding @Leisure Group.


View the original article here

Geen opmerkingen:

Een reactie posten