vrijdag 11 mei 2012

Meer Nederlanders in vakantiehuis tijdens kerstvakantie

Ondanks, of misschien juist dankzij, de economische crisis ziet vakantiehuizenspecialist Belvilla dat Nederlanders nu al ruim 10% meer hebben gereserveerd voor de komende kerstvakantie dan in 2010. Dit terwijl het verleden laat zien dat een groot deel van de boekingen voor de kerstvakantie last minute wordt vastgelegd. De wens om samen de feestdagen door te brengen, is door de financiële crisis wellicht juist versterkt. Een vakantiehuis is dan een verrassend betaalbare manier om er een paar dagen op uit te gaan. Oostenrijk is deze kerstvakantie veruit favoriet met circa 40% van de boekingen, terwijl bijna 20% van de Nederlanders een kerstvakantie in eigen land prefereert, op de voet gevolgd door een vakantie bij onze zuiderburen.

De kerstvakantie 2011 breekt bij Belvilla nu al de cijfers van 2010, terwijl een deel van de boekingen naar verwachting nog wordt vastgelegd. Van alle kerstvakantieboekingen van Nederlanders in 2010 was namelijk 1/3 een last minute boeking, gemaakt binnen zes weken voor aankomst.

Deze last minute-tendens is voor Belvilla reden om nog meer mensen de kans te geven de donkere dagen samen door te brengen. De vakantiehuizenspecialist biedt nu €25 extra korting op alle last minute boekingen die gemaakt worden tot en met donderdag 15 december. De aanvullende korting geldt voor verblijven die binnen zes weken na reservering plaatsvinden, dus uiterlijk tot en met aankomstdatum 31 januari 2012. Dat is niet alleen leuk voor de feestdagen, maar ook daarvoor of daarna, bijvoorbeeld om de kerstinkopen te doen of op wintersport te gaan.

Last minutes van Belvilla: www.belvilla.nl/vakantiehuis-lastminute

Belvilla is specialist in de online verhuur van vakantiehuizen. De reisorganisatie is marktleider in de Benelux en één van de grootste Europese spelers in de vakantiehuizenverhuur. De organisatie bestaat ruim 30 jaar en verzorgt jaarlijks voor bijna 550.000 gasten een verblijf in één van de 20.000 vakantiehuizen in 20 Europese landen. Belvilla onderscheidt zich met unieke, aantrekkelijk geprijsde vakantiehuizen op een plaats waar altijd iets te beleven is. Zoeken en boeken gaat eenvoudig op www.belvilla.nl/. Belvilla is lid van de ANVR, SGR en Thuiswinkel en maakt deel uit van de holding @Leisure Group.


View the original article here

Geen opmerkingen:

Een reactie posten