dinsdag 13 mei 2014

Directeur Belvilla gaat voor Customer Engagement

Eindhoven, 12 november 2013

Na bijna acht jaar leiding geven aan een onderdeel van één van de snelst groeiende internationale reisorganisaties, zal Hedwig Wassing (59) zijn functie als statutair directeur van @Leisure BR B.V., waar Belvilla deel van uitmaakt, op 31 december 2013 neerleggen en verder gaan als adviseur van de @Leisure Group. Vanwege de verdere integratie van de Groep zal de functie worden opgesplitst en overgenomen door managers in de Groepsholding.

Begin 2006 werd Wassing directeur van Eurorelais, de in 1980 opgerichte specialist in de verhuur van vakantiehuizen met toen een jaaromzet van bijna €20 miljoen. Na overname en integratie van onder andere Belvilla behaalt @Leisure BR B.V. acht jaar later een boekingsomzet van ruim €80 miljoen. In deze periode is de vakantiehuizenmarkt volwassen geworden en dagen grote internationale nieuwkomers de bestaande spelers uit. @Leisure is uitstekend in staat om haar prominente positie verder te versterken, mede door andere overnames zoals Casamundo in Duitsland en Pure Holiday Homes in Engeland. @Leisure gaat nu voor verdere integratie en efficiency binnen de Groep, met een breed gevormd Groepsmanagementteam bestaande uit drie leden. Als adviseur zal Wassing een aantal veranderingsprocessen blijven begeleiden op het gebied van Customer Engagement en Big Data, waar hij eindverantwoordelijkheid voor droeg.

Belvilla is specialist in de online verhuur van vakantiehuizen. De reisorganisatie is marktleider in de Benelux en één van de grootste Europese spelers in de vakantiehuizenverhuur. De organisatie bestaat ruim 30 jaar en verzorgde in 2013 bijna 4 miljoen overnachtingen in totaal ruim 20.000 vakantiehuizen in 20 Europese landen. Belvilla zet zich als full-service-aanbieder in voor het zorgeloos (ver)huren van een vakantiehuis. Belvilla onderscheidt zich met unieke, aantrekkelijk geprijsde vakantiehuizen op een plaats waar altijd iets te beleven is. Zoeken en boeken gaat eenvoudig op www.belvilla.nl. Belvilla is lid van de ANVR, SGR en Thuiswinkel en maakt deel uit van de holding @Leisure Group.

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Ellen Oude Grotebevelsborg - Persvoorlichter
Postbus 2051
5600 CB Eindhoven (NL)
T: +31 - (0)40 - 216 36 12
F: +31 - (0)40 - 212 44 80
E: Ellen.OudeGrotebevelsborg@leisure-group.eu

LinkedIn: http://www.linkedin.com/in/ellenoudegrotebevelsborg
Twitter: http://twitter.com/belvilla_pers, @Belvilla_pers
Blog: http://belvilla-vakantiehuizen-expert.nl/


View the original article here

Geen opmerkingen:

Een reactie posten